خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه‌های نیمه تمام آستان قدس در خراسان جنوبی تکمیل می‌شود

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 23 مهر 1398 - 11:51
مدیر دفتر نمایندگی استان قدس رضوی در خراسان جنوبی گفت: به زودی عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی آستان قدس در شهرستان‌های نهبندان،‌ سرایان و بیرجند آغاز می‌شود.
آستان،رضوي،قدس،خراسان،جنوبي،نهبندان،بيرجند

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام مجید نصیرایی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: چندی پیش دیداری با مدیرعامل سازمان عمران و توسعه رضوی داشتیم که هدف از این دیدار پیگیری برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام آستان قدس در خراسان جنوبی بود.
مدیر دفتر نمایندگی استان قدس رضوی در خراسان جنوبیبا توجه به وقفه چند ماهه برخی از پروژه‌ها به دلیل بازنگری و انجام کارهای مطالعاتی دقیق‌تر، بر شروع مجدد این پروژه‌ها تاکید کرد.
وی افزود: این وقفه چنانچه مدت طولانی‌تری ادامه یابد ممکن است دچار آسیب‌های اجتماعی برای مجموعه شود به گونه‌ای که در سفر اخیر معاون محرومیت‌زدایی دفتر آستان قدس خراسان جنوبی به شهرستان مرزی و محروم نهبندان گلایه مسئولان این شهر از جمله امام جمعه از توقف برخی از پروژه‌ها مطرح شد.
سعید اکبریان مدیرعامل سازمان عمران و توسعه رضوی نیز در این دیدار گفت: بعد از قائم مقام آستان قدس رضوی با استاندار خراسان جنوبی، وضعیت پروژه‌های استان مورد بررسی ویژه قرار گرفت که بعد از دستور تولیت آستان و ابلاغ رسمی به زودی عملیات اجرایی این پروژه‌ها در شهرستان‌های نهبندان،‌ سرایان و بیرجند آغاز می‌شود.
انتهای پیام/ش