خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدها و نبایدهای بهداشتی در سفر اربعین

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 23 مهر 1398 - 11:38
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیرجند گفت: در پیاده‌روی اربعین رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و آب از اهمیت بسیاری برخوردار است که زائران باید برای داشتن سفری بدون خطر از آن غافل نشوند.
مصرف،بيرجند،زائران،تغذيه،كارشناس،درماني،رژيم،سفر

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیرجند گفت: در پیاده‌روی اربعین رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و آب از اهمیت بسیاری برخوردار است که زائران باید برای داشتن سفری بدون خطر از آن غافل نشوند.
زهره امیرپور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در پیاده‌روی اربعین رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و آب از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی با بیان اینکه در این سفر زائران نباید از آب چاه مصرف کنند، افزود: در این سفر باید آب را به شکل بسته‌بندی مصرف کنند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیرجند با تاکید بر پرهیز از مصرف غذاهای چرب، تصریح کرد: در این سفر به دلیل پیاده‌روی در ساعات روز، زائران باید غذاهای ساده و سبک مصرف کنند.
امیرپور با بیان اینکه افراد باید از مصرف سبزیجات خام و سالاد در طول سفر خودداری کنند، افزود: احتمال وجود وبا در کشور عراق زیاد است.
وی بیان کرد: میوه‌ها حتی اگر شسته شده نیز باشند باید قبل از مصرف مجددا شسته و سپس مصرف شوند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیرجند بیان کرد: بیشترین انتقال میکروب‌ها از راه دست است، بنابراین افراد باید مواد ضدعفونی کننده همراه خود برای شست و شوی دست‌ها داشته باشند.
امیرپور با بیان اینکه باید خرید کنسروها دقت کنند، افزود: باید کنسروها را به مدت 20 دقیقه بجوشانند و سپس مصرف کنند.
وی با اشاره به استفاده از لیوان شخصی برای نوشیدن نوشیدنی‌ها، بیان کرد: یخ‌هایی که بر روی زمین کوچک می‌شود، غیربهداشتی بوده و نباید آن‌ها را مصرف کرد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیرجند ادامه داد: زائران باید از مصرف شیرهای گرم شده و یا با درب باز خودداری کنند و از موکب‌های ایرانی که در آن موارد بهداشتی رعایت می‌شود غذا تهیه کنند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیرجند بیان کرد: زائران می‌توانند از لیموترش در وعده های غذایی استفاده کنند تا از ایجاد مشکلات گوارشی در طول سفر جلوگیری شود.
امیرپور یادآور شد: استفاده از مغزجاتی مانند بادام و پسته در میان وعده‌ها بسیار مفید خواهد بود و معده را تقویت خواهد کرد.
انتهای پیام