خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک شرکت دیگر از پشتیبانی از ارز دیجیتال فیس بوک منصرف شد

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 23 مهر 1398 - 09:12
شرکت« بوکینگ» اعلام کرده از پشتیبانی ارز دیجیتال فیس بوک منصرف شده است. این هفتمین شرکتی است که طی ۷ روز گذشته از پشیتبانی لیبرا صرف نظر کرده است.
فيس،بوك،ديجيتال،ارز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، به نظر می رسد مشکلات در راه عرضه ارز دیجیتال فیس بوک تمام نمی شود.
روز گذشته Booking.com نیز اعلام کرد از پشتیبانی لیبرا کناره گیری می کند.
به این ترتیب از ۲۸ پشتیبان اصلی این ارز ۲۱ شرکت باقی مانده اند.
شرکت Booking Holdings که از طریق سرویس هایی مانند کایاک و آگودا ۴۱ درصد از بازار سفرهای آنلاین را در اختیار دارد، در بیانیه ای رسمی اعلام کرد از سرمایه گذاری در لیبرا کناره گیری می کند.
این هفتمین شرکتی است که طی ۷ روز از پشتیبانی مالی لیبرا دست کشیده است.
پیش از Booking.com، پی پال، مسترکارت، ویزا، ای بی و چند شرکت دیگر از سرمایه گذاری در لیبرا منصرف شدند.
این در حالی است که ارز دیجیتال فیس بوک با مخالفت و تحقیقات گسترده از سوی سیاستمداران و قانونگذاران روبرو شده است.
با این وجود روز گذشته فیس بوک به طور رسمی برنامه های خود را برای ارائه عرضه دیجیتال اعلام کرد.