خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسپولیس و استقلال مجوز حرفه‌ای گرفتند

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 23 مهر 1398 - 00:54
دو باشگاه پرسپولیس و استقلال مجوز حرفه ای را از کمیته بدوی فدراسیون فوتبال دریافت کردند و مشکلی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا در فصل آینده ندارند.
كميته،بدوي،مجوز،ليگ

به گزارش مشرق، طبق برنامه اعلام قبلی مسئولان فدراسیون فوتبال قرار بود که اواخر مهر یا اوایل آبان وضعیت حضور باشگاه های پرسپولیس و استقلال در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شود.
در حال حاضر نیز کمیته بدوی صدور مجوز حرفه ای فدراسیون فوتبال بررسی های اولیه را انجام داده و به زودی رای خود را در مورد وضعیت ۱۶ باشگاه لیگ برتری ایران صادر خواهد کرد.
طبق بررسی ها، دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مجوز حرفه ای بین المللی دریافت کرده اند و مشکلی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۹ نخواهند داشت.
رضا درویش عضو کمیته بدوی این خبر را تایید کرد.
به این ترتیب بعد از صدور رسمی رای کمیته بدوی مجوز حرفه ای مدتی هم این آرا در کمیته استیناف بررسی خواهد شد و سپس رای به کنفدراسیون فوتبال اسیا اعلام خواهد شد.