خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پترائوس: خروج از سوریه احیای داعش را در پی دارد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 22 مهر 1398 - 18:06
رئیس سابق سیا هشدار داد عقب‌نشینی نیرو‌های نظامی این کشور از سوریه می‌توانند لطمه‌هایی قابل توجهی را متوجه شرکای واشنگتن کند.
آمريكا،سوريه،خروج،شمال،رئيس،واشنگتن،عمليات،نظامي،آغاز،پترائو ...

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری نشنال، دیوید پترائوس، ژنرال چهارستاره آمریکایی و رئیس پیشین سازمان سیا (سازمان جاسوسی آمریکا) نسبت به سیاست دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور در قبال سوریه که احتمال احیای گروه تروریستی داعش را در پی دارد، هشدار داد.
پترائوس در نشست موسسه بیروت در ابوظبی گفت عمیقا از آنچه در نتیجه خروج نیرو‌های نظامی آمریکا از شمال سوریه پیش می‌آید، نگران است.
این مقام اطلاعاتی سابق آمریکا نسبت به بهره برداری دشمنان واشنگتن از این اقدام ترامپ ابراز نگرانی کرد و گفت: خروج نیرو‌های نظامی ما از سوریه به موضع کشورمان لطمه خواهد زد و همچنین لطماتی را متوجه دوستان و شرکای واشنگتن خواهد کرد.
عمیقا نگران هستم که خروج نیرو‌های آمریکا از شمال سوریه به تجدید حیات حملات داعش در سوریه و فراتر از و بهره برداری ایران و روسیه از این خروج و برداشت مبنی بر اینکه آمریکا شریکی غیرقابل اعتماد است، بینجامد.
رئیس سابق سیا در ادامه افزود: معتقدم که این عقب نشینی می‌توان تلفات قابل توجهی برای شرکای آمریکا در پی داشته باشد که به ما در شکست داعش کمک کردند.
رئیس جمهور آمریکا اخیرا بار‌ها اعلام کرده کشورش را از «جنگ‌های مسخره بی پایان» بیرون خواهد کشید.
ترکیه روز چهارشنبه هفته گذشته، عملیات موسوم به «چشمه صلح» را در شمال سوریه با هدف آنچه «ایمن کردن مرز‌های کشور بوسیله پاکسازی عناصر تروریستی، تضمین بازگشت امن پناهجویان و حفظ تمامیت ارضی سوریه» می‌خواند، آغاز کرد.
این عملیات یک روز پس از آن آغاز شد که رئیس‌جمهور آمریکا طی یک تماس تلفنی با رجب طیب اردوغان، همتای ترکیه‌ای خود از تصمیم آمریکا برای خروج نظامیانش از شمال سوریه خبر داد.
اقدامی که چراغ سبز واشنگتن به آنکارا برای آغاز این عملیات بود.
شبه‌نظامیان کُرد که جزء ائتلاف به اصطلاح بین‌المللی آمریکا بودند، چنین اقدامی را «خنجر از پشت» توصیف و همکاری نظامی خود با آمریکا را متوقف کردند.
انتهای پیام/