خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی دستگیر شد + جزئیات

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 مهر 1398 - 13:05
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی گفت: یکی از معاونان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی دستگیر شد.
پرونده،استان،سازمان،اراك

عباس قاسمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به آخرین وضعیت دستگیری یکی از معاونان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: معاون امور معدنی سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی به همراه یکی از معدن‌کاران استان به اتهام دریافت رشوه دستگیر شدند.
وی افزود: دستگاه قضایی در برخورد قاطع با هرگونه جرم و فسادی قاطعانه برخورد کرده و هیچ اغماضی را درنظر نمی‌گیرد که در این راستا، تکمیل پرونده توسط دستگاه قضایی در حال پیگیری است.
دادستان عمومی و انقلاب اراک بیان کرد: بازجویی و تحقیقات در خصوص این پرونده در جریان است و اطلاعات بیشتر با تکمیل تحقیقات و سیر پرونده منتشر و اعلام می‌شود.
انتهای پیام/ز