خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۷۲ مدرسه در زنجان به تعمیرات اساسی نیاز دارد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 مهر 1398 - 13:04
زنجان-مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان زنجان با بیان اینکه ۱۷۲ مدرسه در استان زنجان به تعمیرات اساسی نیاز دارد ، گفت: این مدارس سرویس بهداشتی مناسبی ندارند.
زنجان،مدارس،استان،نوسازي،بهداشتي

جهانگیر صفری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اداره کل نوسازی وظیفه ساخت مدارس جدید و توسعه فضاهای آموزشی را بر عهده دارد، گفت: برای دستیابی به اهداف، ثخیرین باید دست اداره نوسازی را بگیرند.
وی با بیان اینکه ۱۷۲ مدرسه در استان زنجان به تعمیرات اساسی نیاز دارد ، اظهار کرد: متاسفانه این مدارس سرویس بهداشتی مناسبی ندارند.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان زنجان گفت: تعمیر اساسی این سرویس های بهداشتی در استان زنجان به سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.
صفری از نصب ۸ چشمه سرویس بهداشتی در مدارس روستایی استان زنجان خبر داد و گفت: اداره کل نوسازی استان زنجان برای نوسازی مدارس تخریبی تأکید زیادی دارد چراکه توجه به این امر مهم باعث ارتقای کیفیت آموزش می‌شود.
وی در استان زنجان استقبال خیرین از ساخت مدرسه را بسیار مطلوب اعلام کرد و یاد آورشد: توجه به توسعه فضاهای آموزشی، توسعه علم و دانش را به دنبال دارد.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان زنجان تصریح کرد: در سال تحصیلی جدید تمام مدارس روستایی و شهری زنجان سیستم گرمایشی حرارتی دارند.