خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شش ماه پس از وقوع سیل در آق قلا چه خبر است؟ + تصاویر

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 22 مهر 1398 - 10:50
در این بسته خبری، تصاویری از مناطق سیل‌زده آق قلا را شش ماه پس از وقوع حادثه نوروز امسال مشاهده می‌کنید.
جهادي،خيرين،سيل،مناطق،منطقه،قلا،سرپناهي

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، با گذشت شش ماه از سیل امسال، هنوز عده‌ای از هم‌وطنانمان در منطقه آق‌قلا بدون داشتن سرپناهی مناسب، روزهای سختی را سپری می‌کنند.گویا قرار است با وجود امکانات محدود موجود، روزهای سرد پاییز و زمستان را برایشان سخت‌تر کند.
مردم نجیب و سیل‌زده آق‌قلا همچنان چشم‌انتظار نگاه مسئولان و عزم جدی و همت خیرین و گروه‌های جهادی هستند.
آغازین روزهای نوروز امسال بود که بارش‌های حجیم در مناطق شمالی کشور باعث جاری شدن سیل و تخریب مناطق مسکونی شد.
آق قلا در استان گلستان از جمله مناطقی بود که بیشترین خسارت را به خود دید و به زیر آب رفت.
اما با تلاش‌های بی‌وقفه نیرو‌های امدادی و جهادی عده بی‌شماری از هم‌وطنان سیل‌زده به زندگی خود بازگشتند و برخی که خانه و کاشانه خود را از دست داده بودند در اردوگاه‌ها و کمپ‌های موقتی سیل‌زدگان ساکن شدند، برخی هم با کمک مردم و خیرین، همچنان در حال ساخت و ساز و یا بازسازی منازل خود هستند.
در ادامه تصاویری از وضعیت معیشت ساکنان منطقه آق‌قلا را در روزهای اخیر شاهد هستید:
انتهای پیام/