خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ قدرتی در دنیا توانایی مقابله با ایران را ندارد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1397 - 18:39
لنگرود- نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه عده‌ای می گویند با برجام سایه جنگ را از سر ملت ایران دور کردند که حرفی نادرست است، گفت: هیچ قدرتی توانایی مقابله با این نظام را ندارد.
ايران،اسلامي،قدرت،نظام،جامعه،انقلاب،اقتدار،روح،رهبري،اشاره،ج ...

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رسول فلاحتی پنجشنبه در مراسم یادواره ۱۲۶۹ شهید تیپ مخصوص میرزا کوچک خان لنگرود با اشاره به جایگاه ایران در اذهان جهانیان و ملت‌های مستضعف جهان، اظهارکرد: اقتدار نظام مدیون و مرهون رشادت‌ و ایثار شهدای انقلاب است.
وی با بیان اینکه قدرتی در دنیا جرأت مقابله نظامی با جمهوری اسلامی ایران را ندارد، افزود: عده‌ای مدعی هستند که با امضای برجام سایه جنگ را از ایران دور کرده‌اند که سخنی نابجا است.
امام جمعه رشت با اشاره به اینکه امروز همه قدرت‌های سلطه‌گر جهان و در رأس آن صهیونیسم در اتاق اندیشه‌ورز خود به این نتیجه رسیده‌اند که ایران را نمی‌توان با موشک و قدرت نظامی به زانو درآورد، گفت: آنها به دنبال ایجاد بسترهای لازم در داخل کشور برای ضربه به این نظام هستند.
وی در ادامه با تأکید براینکه ایران یک قدرت فرامنطقه‌ای است، بیان‌کرد: روح حاکم بر جامعه ایرانی، روح حسینی (ع) است.
دشمن به دنبال از بین بردن این روح در جامعه ایران اسلامی و نفوذ در میان جامعه است.
آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه امروز امید همه ملت‌های آزاده به انقلاب اسلامی و ایران است، ادامه‌داد: اینکه کشورهای استکباری از همه توان خود برای ضربه زدن به این انقلاب استفاده می کنند نشان دهنده قدرت ایران است.
وی با بیان اینکه استقلال و قدرت ایران در سایه اسلام، رهبر انقلاب و مردم به وجود آمده است، بیان‌کرد: دشمن رهبری را نشانه گرفته و تمامی کاستی‌ها و مشکلات از رهبری معظم عنوان می‌کند.
اگر تنها رهبری در جامعه است چه نیازی به تعیین دولت، قوه مجریه، قوه قضاییه، استانداران و فرمانداران است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با تأکید بر تلاش بیشتر برای تقویت وحدت در میان ملت های اسلامی، افزود: در این میان با هرچیزی که آرامش جامعه و مردم را برهم میزند نیز مقابله می کنیم.
وی با بیان اینکه این اصلا در شأن نظام اسلامی نبوده که مردم برای تهیه ارزاق مورد نیاز خود در صف بایستند، گفت: این وضعیت شایسته نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نبوده بلکه بیشتر به کشورهای جنگ زده مربوط می شود.
امام جمعه رشت اقتدار جمهوری اسلامی ایران را عنایت پروردگار دانست و بیان‌کرد: اقتدار و عزت و قدرت نظام مقدس اسلامی به واسطه الطاف الهی به دست آمده است.