خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶ هزار میلیارد تومان برای خرید قیر به دستگاه‌های اجرایی ذیربط اختصاص یافت

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 17:11
نمایندگان مجلس به منظور تأمین نظر شورای نگهبان شرکت ملی نفت ایران را موظف کردند تا نسبت به تأمین چهار میلیون تن مواد اولیه قیر (vb) در سال ۱۳۹۸ اقدام نماید.
قير،بند،حساب،اجرايي،اساس،مجلس،شركت

با رای نمایندگان مجلس؛
به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز مجلس و در جریان رفع ایرادات شورای نگهبان از طرح استفساریه بند "ه" تبصره ۱ قانون بودجه سال ۹۸ آن را اصلاح کردند.
بر این اساس شرکت ملی نفت ایران مکلف است مبلغ ۶۰ هزار میلیارد ریال از منابع دریافتی بابت خوراک مایع تحویلی به پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها را به صورت ماهانه به حسابی که نزد خزانه داری کل کشور افتتاح می‌شود واریز کند.
سازمان برنامه و بودجه موظف است ۱۰۰ درصد مبالغ واریزی را به صورت ماهانه به دستگاه‌های اجرایی ذیربط در سقف سهمیه‌های زیر برای خرید قیر مصرفی و پرداخت هزینه‌های اجرای آسفالت اختصاص دهد.
خزانه داری کل کشور مکلف است مبلغ واریزی شرکت ملی نفت ایران به حساب مربوطه را به صورت کامل بر اساس درصد‌های مشخص شده به حساب دستگاه‌های اجرایی مربوطه واریز و با شرکت مذکور در پایان سال تسویه حساب کند.
بر اساس این مصوبه تامین قیر موضوع این بند نسبت به سایر نیاز‌ها در اولویت است و دستگاه‌های اجرایی ذیربط مکلفند ترتیبی اتخاذ کنند که قیر مورد نیاز سایر امور پس از تامین قیر موضوع این بند تحویل آن‌ها شود.
انتهای پیام/