خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکلیف مجلس به تولید و واردکنندگان برای بازیافت پسماند حاصل از کالا

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 16:41
نمایندگان مجلس تولیدکنندگان و واردکنندگان مواد اولیه و کالا‌ها را موظف به بازیافت پسماند حاصل از مواد کالای خود کردند.
كشور،بازيافت،وزارت،پسماند،موظف،علني،حاصل

در صحن علنی صورت گرفت؛
به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز پارلمان با ماده ۶ لایحه کمک به ساماندهی پسماند‌های عادی با مشارکت بخش غیردولتی موافقت کردند که بر اساس آن تولیدکنندگان و واردکنندگان مواد اولیه قطعات و کالا‌ها که تمامی و یا قسمتی از آن‌ها قابل بازیافت است، موظف به بازیافت پسماند حاصل از مواد در کالا‌های خود هستند؛ در غیراین صورت موظف هستند یک در هزار ارزش کالای خود را در ابتدای زنجیره از طریق وزارت اقتصاد به حساب متمرکز وجه وزارت کشور نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کند.
به موجب این مصوبه منابع وصولی در اختیار وزارت کشور قرار می‌گیرد تا پس از مبادله موافقت‌نامه با سازمان برنامه و بودجه کشور برای بازیافت پسماند‌های حاصل از کالا‌های مذبور (ایجاد تأسیسات منطقه‌ای تبدیل پسماند به انرژی) با اولویت مشارکت بخش خصوصی و با نظارت سازمان حفاظت محیط زیست مصرف می‌شود.
انتهای پیام/