خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی هندی‌ها جهت سرمایه‌گذاری در استان قزوین

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 16:39
هیئت سرمایه‌گذاری از کشور هند به استان قزوین سفر کرده و آمادگی خود جهت سرمایه‌گذاری را اعلام کردند.
قزوين،استان،هيئت،كشور،زمينه،هند،طرح

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هیئت سرمایه‌گذاری از کشور هند ظهر امروز در جریان سفر به استان قزوین و شناسایی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، با استاندار قزوین دیدار و گفت‌وگو کردند.
این هیئت سرمایه‌گذاری جهت تولید لوازم خانگی در استان قزوین و احداث واحد تولیدی و صنعتی به استان قزوین سفر کرده و در این زمینه بررسی‌های لازم را انجام دادند.
سرمایه‌گذاری 50 میلیون دلاری در استان قزوین
ناجاراجو موراریشتی معاون این هیئت سرمایه‌گذاری در این دیدار اظهار داشت: کشور ایران ظرفیت بسیار خوبی در زمینه سرمایه‌گذاری دارد و کشور هند آمادگی دارد تا واحد تولید لوازم خانگی در استان قزوین راه‌اندازی کرده و در این زمینه فعالیت کند.
وی بیان کرد: حمایت و تعامل مسئولان در زمینه این سرمایه‌گذاری امری حائز اهمیت بوده که در این صورت می‌توان شاهد رونق و توسعه این طرح باشیم.
معاون هیئت سرمایه‌گذاری کشور هند تصریح کرد: براساس آمارها در فاز نخست اجرای طرح 2 تا 5 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خواهد داشت در حالی که ابتدا 3 محصول و به مرور تعداد محصولات افزایش خواهد یافت.
ناجاراجو عنوان کرد: کشور ترکیه یکی از بازارهای صادراتی اصلی این محصولات بوده که با راه‌اندازی و توسعه تولیدات می‌توان در این زمینه برنامه‌ریزی جدی کرد.
وی خاطرنشان کرد: استان قزوین ظرفیت سرمایه‌گذاری خوبی داشته و به همین منظور سرمایه‌گذاری در طرح تولید لوازم خانگی تا میزان 50 میلیون دلار قابل ارتقاء است.
معاون هیئت سرمایه‌گذاری کشور هند بر آمادگی برای سرمایه‌گذاری و تعامل ویژه با مدیران و مسئولان استان تاکید کرد و گفت: اعطای زمین ارزان قیمت و امکانات در مورد سرمایه‌گذاری و معافیت مالیاتی از امور مورد توجه این هیئت سرمایه‌گذاری است.
در این نشست مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوط نیز حضور داشته و در مورد چگونگی اجرای مطلوب این طرح سخنرانی کردند.
انتهای پیام/ز