خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

5000 پرس غذا روزانه در موکب اوقاف لرستان بین زائران اربعین توزیع می‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 16:11
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه لرستان گفت:5000 پرس غذا روزانه در موکب الحسین(ع) اداره کل اوقاف و امور خیریه استان لرستان بین زائران اربعین توزیع می‌شود.
موكب،اربعين،سامرا،اوقاف،زائران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت الاسلام محمدجواد عباس زاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان در رابطه با فعالیت‌های اوقاف استان در ایام اربعین حسینی اظهارداشت:در موکب الحسین(ع) اداره کل اوقاف و امور خیریه استان لرستان که در سامرا مستقر شده است روزانه 5000 پرس غذا بین زائران توزیع می‌شود.
وی با اشاره به توزیع آب معدنی, چای و شکلات بین زائران اربعین افزود: به محض ورود در سامرا و راه‌اندازی موکب الحسین(ع) کار طبخ غذا به صورت روزانه به تعداد 5000 پرس آغاز شد
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه لرستان عنوان کرد:تمام هزینه‌های موکب از محل نیات موقوفات مرتبط و کمک‌های مردمی و خیرین انجام گرفته است و این موکب با 45 خادم افتخاری تا چند روز پس از اربعین در سامرا به زائران خدمت می‌کند.
انتهای پیام/ش