خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال عراق از تجارب فناورانه ایران/ ایران تحریم نیست

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1397 - 17:28
وزیر انرژی عراق، با اشاره به پیشرفت و توسعه فناوری در ایران گفت: تصور می‌کنم ایران تحریم نیست و محدودیتی ندارد، به نظر می‌رسد این کشورهای دیگر هستند که از داشتن ارتباط با ایران تحریم هستند.
ايران،عراق،كشور،تحريم،انرژي،ارتباط

وزیر انرژی عراق، با اشاره به پیشرفت و توسعه فناوری در ایران گفت: تصور می‌کنم ایران تحریم نیست و محدودیتی ندارد، به نظر می‌رسد این کشورهای دیگر هستند که از داشتن ارتباط با ایران تحریم هستند.
به گزارش خبرگزای فارس از البرز، لووی الخطیب وزیر انرژی عراق ظهر امروز در حاشیه بازدید از شرکت مپنا لوکوموتیو مستقر در شهرستان فردیس، اظهار داشت: خوشبختانه کشور ایران موفق شده است در حوزه تأمین و تجهیز خود به مصالح پیشرفته و توسعه تکنولوژی خوب عمل کند.
وی افزود: سعی داریم با همکاری و تعامل، از این ظرفیت‌ها گسترده موجود در کشور ایران بهره‌برداری و استفاده داشته باشیم.
الخطیب تصریح کرد: بهره‌برداری از ظرفیت‌های گسترده موجود در کشور ایران می‌تواند توسعه زیرساخت‌های کشور عراق را محقق کند.
وی بیان کرد: تجهیزات مربوط به حوزه نیرو در عراق تاکنون توسط سایر کشورها تأمین می‌شده و امید داریم با برقراری ارتباط با ایران، موفق به تولید تجهیزات حوزه نیرو شویم.
به گفته وزیر انرژی عراق، تقویت ارتباط با کشورهای پیشرفته می‌تواند عراق را از مصرف کننده بودن خارج کند و این کشور به تولیدات جدید دست پیدا کند.
وزیر نیرو و انرژی عراق در ادامه از تبادل نظر و انتقال اطلاعات میان کارشناسان شرکت مپنا با متخصصین عراقی خبر داد.
لووی الخطیب در پایان با اشاره به پیشرفت و توسعه فناوری در ایران گفت: تصور می‌کنم ایران تحریم نیست و محدودیتی ندارد، به نظر می‌رسد این کشورهای دیگر هستند که از داشتن ارتباط با ایران تحریم هستند.
انتهای پیام/ح