سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام 3800 ماموریت "اورژانسی" در اربعین کرمانشاه/ مشکلات "قلبی" در صدر ماموریت‌ها

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 12:49
دبیر کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان کرمانشاه از انجام بیش از 3800 ماموریت اورژانسی در طرح اربعین امسال استان خبر داد.
اربعين،بهداشت،درمان،اورژانسي،مدرسي،كميته،زوار،دبير،رساني،خبر ...

دبیر کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان کرمانشاه از انجام بیش از 3800 ماموریت اورژانسی در طرح اربعین امسال استان خبر داد.
دکتر صائب مدرسی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در تشریح خدمات رسانی به زوار اربعین، با اشاره به شروع خدمات رسانی رسمی به زوار از 13 مهرماه، گفت: ماموریت‌های کمیته بهداشت و درمان در بخش‌های مختلف پیگیری می‌شود.
وی افزود: یکی از بخش های مهم در این زمینه بخش خدمات اورژانسی است که در همین راستا 83 ایستگاه ثابت و سیار در مسیر تردد زوار مستقر شده است.
مدرسی با اشاره به بکارگیری حدود 100 دستگاه آمبولانس و هفت دستگاه اتوبوس آمبولانس در این مسیر، گفت: طی روزهای آینده و با توجه به شروع موج بازگشت، تعداد آمبولانس‌ها با استفاده از ظرفیت دیگر استان‌ها افزایش داده خواهد شد.
وی از انجام 3843 مورد ماموریت اورژانسی در طرح اربعین امسال خبر داد و افزود: از این تعداد حدود 3400 نفر در محل درمان شده و 392 نفر نیز به مراکز درمانی اعزام شده‌اند.
به گفته مدرسی بیشترین ماموریت‌های اورژانسی طی این مدت مربوط به بیماران قلبی و عروقی بوده و رسیدگی به بیماران تنفسی و مصدومان حوادث ترافیکی در رتبه‌های بعدی ماموریت‌های اورژانس قرار داشته است.
انهدام 836 کیلوگر انواع موادغذایی فاسد
دبیر کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان کرمانشاه در ادامه در تشریح خدمات رسانی حوزه بهداشت اربعین از بکارگیری 70 بازرس بهداشت محیط در قالب 28 تیم گشتی خبر داد و افزود: این تیم‌ها از مدت‌ها پیش از شروع اربعین کار بازرسی و نظارت بر اماکن را شروع کرده‌اند و تاکنون حدود 2233 مورد بازرسی از اماکن عمومی در راستای اجرای طرح بهداشتی اربعین داشته‌اند.
وی افزود: همچنین این بازرسان 930 مورد آموزش به خادمین و 3226 مورد آموزش به زائرین را در کارنامه عملکرد خود دارند.
به گفته مدرسی طی این مدت حدود 836 کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد نیز توسط این بازرسان کشف و منهدم شده است.
دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین با اشاره به فعالیت کارشناسان بخش بیماریهای واگیر در مرز خسروی، گفت: تاکنون 257 زائر در این زمینه شناسایی و تحت مراقبت قرار گرفته‌اند که از این تعداد 57 نفر دچار مسمومیت غذایی شده‌اند.
انتهای پیام