خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

791 کیلو مواد افیونی در هرمزگان کشف شد

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 11:15
فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف 791 کیلو انواع موادمخدر و دستگیری 47 قاچاقچی و توزیع کننده مواد مخدر طی هفته گذشته در استان خبر داد.
پليس،كشف،كيلو،گرم،انتظامي،استان،موادمخدر،جرايم،شناسايي،شهروندان

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، سردار عزیزاله ملکی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای مقابله با قاچاق موادمخدر و برخورد با سوداگران مرگ، در هفته گذشته ماموران انتظامی هرمزگان با پیگیری‌های شبانه روزی، اقدامات اطلاعاتی و اشرافیت کامل بر محورهای مواصلاتی استان موفق شدند ۱۵ستگاه خودرو سبک و سنگین حامل موادمخدر را شناسایی و ۴۷ نفر از سوداگران مرگ را دستگیر کنند.
وی با اشاره به اینکه در این مدت ۷۹۱کیلو ۱۳۸ گرم انواع موادمخدر کشف شد، افزود: این مقدار مواد کشف شده شامل ۷۷۱کیلو و ۸۲۵ گرم تریاک، و ۲۵۹ گرم حشیش ، ۶ کیلو و ۴۱ گرم هروئین و ۱۳ کیلو سایر مواد است که با تلاش شبانه روزی و هوشیاری ماموران انتظامی شهرستان های میناب، رودان، بندر عباس و حاجی‌آباد کشف و ضبط شده است.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان ضمن قدردانی از همکاری خوب مردم با پلیس در شناسایی و کشف جرایم و دستگیری مجرمان، خطاب به افراد فرصت‌طلب و قانون‌شکن گفت: با توجه به حضور و اشرافیت پلیس در جای جای نقاط استان و افزایش ضریب هوشیاری و تجارب پلیس در شناسایی و کشف جرایم، از این پس مجرمان و متهمان در امان نخواهند بود چرا که چشمان تیز بین پلیس در جای جای نقاط استان اعم از خشکی و دریا در هر لحظه ناظر بر اعمال آنان است.
ملکی در پایان هدف پلیس از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی را افزایش امنیت، آسایش و آرامش شهروندان برشمرد و بیان کرد: پلیس با به‌کارگیری تمام توان عملیاتی و انتظامی خود در تامین نظم و امنیت شهروندان تلاش می‌کند و لازم است شهروندان نیز ضمن رعایت نکات ایمنی و امنیتی در پیشگیری از جرایم، هرگونه موارد مشکوک را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/88037/ی