خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چهاردهمین کتاب «جک ریچر» به چاپ دوم رسید

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 10:17
رمان «۶۱ ساعت» نوشته لی چایلد از سری رمان‌های جک ریچر با ترجمه محمد عباس آبادی توسط انتشارات کتابسرای تندیس به چاپ دوم رسید.
ساعت،ريچر،چاپ،شهر،رمان،داستان،سالتر،كتابسراي،جانت

به گزارش خبرنگار مهر، رمان تریلر «۶۱ ساعت» نوشته لی چایلد از سری رمان‌های جک ریچر با ترجمه محمد عباس آبادی به‌تازگی توسط انتشارات کتابسرای تندیس به چاپ دوم رسیده است.
قتلگاه، تا پای مرگ، قلاب، آخرین مهمان، اکو در آتش، سوءقصد، وسوسه انتقام، دشمن، یک شلیک، راه سخت، بدشانسی و دردسر، غریبه‌ای در شهر و دوازده نشانه عناوین ۱۳ کتابی هستند که پیش از «۶۱ ساعت» با ترجمه عباس‌آبادی توسط کتابسرای تندیس چاپ شدند.
لانه زنبور و رابطه هم دو رمان دیگری بودند که ترجمه‌شان پس از «۶۱ ساعت» چاپ شد.
داستان «۶۱ ساعت» با تصادف یک اتوبوس توریستی شروع می شود که ریچر هم یکی از مسافران آن است.
مکان رخ دادن این اتفاق شهری سرد و برفی به نام بولتون در داکوتای جنوبی است.
ریچر پس از این اتفاق و ورودش به شهر، متوجه می شود یک باند مواد مخدر قصد دارد فردی به نام جانت سالتر را بکشد.
این فرد شاهد معاملات باند مورد اشاره بوده و حالا باید نابود شود.
حالا قاتلی حرفه ای در راه شهر است و جانت سالتر برای زنده ماندن نیاز به کمک دارد.
در ادامه داستان، چک ریچر که قصد ترک شهر را داشته، با گذشت ۶۱ ساعت از اتفاقات اولیه کتاب، با واقعیاتی مواجه می شود و تصمیمش را تغییر می دهد.
داستان این رمان در قالی ۵۲۰ صفحه روایت می شود و عرضه اش در بازار نشر آغاز شده است.
چاپ دوم این‌کتاب با ۵۲۰ صفحه و قیمت ۶۸ هزار تومان عرضه شده است.