خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«بالای همه نوشته هایم نام توست» منتشر شد

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 10:09
تاب «بالای همه نوشته هایم نام توست»، قطعه‌های ادبی و نیایشی برگرفته از آیات قرآن کریم است که برای گروه سنی نوجوان منتشر و روانه بازار شد.
محبت،كشايي،توست،پروردگار،خداوند،درياي

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «بالای همه نوشته‌هایم نام توست» با هدف آشنایی نوجوانان با رحمت، مهربانی و محبت پروردگار به انسان توسط اکرم کشایی نوشته شده است.
نویسنده در این کتاب گفت و گوهایی با خداوند دارد.
او از شادی‌هایش، ترس‌هایش، ناراحتی‌هایش، دلتنگیهایش و...
و.
می‌گوید.
و بعد اشاره‌ای دارد به آیات قرآنی که نشان از محبت خداوند است.
کشایی در بیان انگیزه‌ی چاپ آن برای نوجوانان گفت: نوجوانی دوره‌ی گذار از افت و خیزهای روحی و آشفتگی‌های ذهنی است.
کشتی ذهن یک نوجوان در دریای متلاطمی از پرسش‌ها و تضادها و چالش‌ها پیش می‌رود.
اطمینان از وجود یک قدرت برتر و علاوه بر آن بسیار مهربان، این دریای متلاطم را آرام‌تر می‌کند.
وقتی این محبت دوطرفه می‌شود و کم کم در همه‌ی ابعاد زندگی گسترش پیدا می‌کند، آثار مثبتی به جا می‌گذارد.
در قرآن کریم آیه‌های فراوانی وجود دارد که به محبت پروردگار نسبت به انسان‌ها اشاره می‌کند.
«بالای همه نوشته‌هایم نام توست» در ۵۶ صفحه مصور و به قیمت ۱۶۵۰۰ تومان در فروشگاه‌های سراسر کشور و همچنین در فروشگاه مجازی انتشارات مدرسه در دسترس مخاطبان قرار دارد.