خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت اسکان 30 هزار زائر اربعین در ایلام ایجاد شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 09:41
استاندار ایلام از ایجاد ظرفیت اسکان 30 هزار زائر اربعین در ایلام خبر داد.
زائران،ايلام،بازگشت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، قاسم سلیمانی دشتکی صبح امروز در نشست برنامه‌ریزی بازگشت زائران اربعین حسینی با بیان فراهم شدن امکان اسکان 30 هزار زائر در استان ایلام اظهار داشت: بزرگ‌ترین دغدغه مسئولان استانی، ‌بازگشت زائران اربعین‌ است بدان جهت که استان بتواند تمام امکانات جابه‌جایی و همچنین سایر خدمات رفاهی را به زائران ارائه دهد.
به گفته استاندار ایلام به همین جهت آماده‌باش صد در صد به تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان داده شده ‌تا زمینه لازم برای بازگشت زائران را فراهم کنند.
وی اضافه کرد: فعال کردن 178 موکب در مهران و راه‌های منتهی به آن از اقدامات انجام شده برای آمادگی در بازگشت زائران اربعین است.
‌انتهای پیام/ش