خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح ۷ هزار تخت بیمارستانی تا پایان سال ۹۸/ داروی مورد نیاز کشور تا پایان سال آینده تامین شده است

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 18 بهمن 1397 - 16:13
نمکی با اشاره به تامین دارو و تجهیزات پزشکی از افتتاح هفت هزار تخت بیمارستانی در کشور تا پایان سال آینده خبر داد.
بهداشت،وزير،قم،بيمارستان،آينده،نمكي،پزشكي،خبر

وزیر بهداشت خبر داد؛
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید نمکی وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی درحال ساخت بیمارستان شهید دکتر بهشتی قم، ضمن تاکید بر تکمیل این پروژه تا بهار سال آینده اظهار کرد: پروژه‌های بسیار خوبی در قم توسط دولت، بخش خصوصی و خیرین در حال ساخت است.
وی ادامه داد: به عنوان نمونه پروژه بیمارستان امیرالمومنین (ع) قم توسط خیرین در حال ساخت است و مقرر شده در مورد چگونگی مدیریت این بیمارستان تصمیم گیری کنیم.
نمکی تصریح کرد: خبر خوش ما برای مردم ایران است که دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور تا پایان سال آینده تامین شده و علیرغم تحریم‌ها و فشار‌های بین المللی، مردم نگرانی در این زمینه نداشته باشند.
وزیر بهداشت از افتتاح ۷ هزار تخت بیمارستانی در کشور تا پایان سال آینده خبر داد و گفت: در صدد هستیم که نیرو‌های مورد نیاز تخت‌های جدید بیمارستانی به ویژه نیروی پرستاری را تامین کنیم.
نمکی با بیان اینکه در حوزه بهداشت و پیشگیری، اقدامات مهمی در دستور کار است، گفت: باید بتوانیم در مورد بیماری‌های غیرواگیر برنامه و بسیج ملی اجرا کنیم.
وزیر بهداشت بیان کرد: برای کنترل بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت، سرطان و همچنین سلامت روان، با سایر دستگاه‌های اجرایی، برنامه‌های خوبی در دستور کار داریم و امیدواریم که در ۵ استان کشور تا بهار ٩٨ و در سایر استان‌ها تا پایان سال آینده، شاهد استقرار پرونده الکترونیک سلامت که یکی از مهمترین زیرساخت‌های مورد نیاز برای اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع است، باشیم.
انتهای پیام/
اظهارات وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از کلینیک بیمارستان شهید دکتر بهشتی قم