خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی به روایت رهبر انقلاب

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 08:55
صفحه اینستاگرام تاریخ ایران و جهان مطلبی با عنوان "جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی به روایت رهبر انقلاب" منتشر کرد.
شاه،اسلام،ايران،شاهنشاهي،تاريخ،انقلاب،اسلامگرايان،عظمت،روايت ...

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، صفحه اینستاگرام"تاریخ ایران و جهان"، از صفحات وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت اللّه خامنه‌ای، به تازگی مطلبی با عنوان "جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی به روایت رهبر انقلاب" منتشر کرده است که در ادامه مشاهده می‌کنید.
بیشتر بخوانید: جشنی که شاه در آن خود را کوروش دوم معرفی کرد!
+فیلم
جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی به روایت رهبر انقلاب:‌
‌ جشن‌های به اصطلاح دو هزار و پانصدمین سال برپایی شاهنشاهی ایران، بزرگترین دهن‌کجی به اسلامگرایان و نهضت اسلامی بود.
شاه با صرف مبالغ میلیونی برای این جشن‌ها و تجمّل و اسرافِ وصف‌ناپذیری که با آن همراه بود، دل همه‌ کسانی را به درد آورد که غم گرفتاری ملّت را میخوردند؛ ملّتی که برای لقمه‌ای نان در رنج بود و از ابتدایی‌ترین شرایط و مستلزمات زندگی امروزی ـ مانند آب آشامیدنی، برق، راه آسفالته، خدمات بهداشتی و آموزشی، محروم بود.
ضمناً شاه با این جشن‌ها میخواست پیوند تاریخ ایران را با اسلام قطع کند و از طریق شکوه و عظمت بخشیدن به ایرانِ پیش از اسلام، به طور غیر‌مستقیم القا کند که اسلام مفاخر و عظمت ایران را بر باد داده است!
نکته‌ خنده‌آور ـو در عین حال گریه‌آور این بود که هیئت‌های بسیاری از کشور‌های عربی در این جشن‌ها شرکت کردند و به خاطر یک چنین توهین بزرگ به اسلام و به فتح اسلامی و به هر آنچه به تاریخ اعراب و جهان عرب مربوط میشود، به شاه تبریک گفتند!
بله، اسلامگرایان همه‌ تلاش خود را به کار بستند تا برنامه‌ی این جشن‌ها را بر‌ملا کنند و ارقام پول‌هایی را که خرج آن شده بود، افشا سازند.»‌

منبع: کتاب خون دلی که لعل شد
مجموعه خاطرات آیت‌اللّه خامنه‌ای از دوران مبارزه و قبل از انقلاب
انتهای پیام/