خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت نام بیش از ۴۹ هزار هرمزگانی برای شرکت در پیاده روی اربعین

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 08:34
معاون سازمان حج و زیارت هرمزگان گفت: تاکنون بیش از ۴۹ هزار هرمزگانی برای شرکت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی نام نویسی کردند.
نويسي،هرمزگاني،اربعين،هرمزگان

معاون سازمان حج و زیارت هرمزگان گفت: تاکنون بیش از ۴۹ هزار هرمزگانی برای شرکت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی نام نویسی کردند.
سجاد قادری با اعلام این خبر در گفت و گو با ایسنا، افزود: نام نویسی از متقاضیان از یکم شهریور آغاز شده است و تا ۲۷ مهر ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه داشتن گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ اعزام از مدارک لازم برای نام نویسی است، اظهار کرد: متقاضیان می‌توانند برای نام نویسی به ۱۷ دفتر زیارتی استان و یا سامانه سماح (samah.haj.ir) مراجعه کنند.
معاون سازمان حج و زیارت استان هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: سال گذشته۲۴ هزار هرمزگانی به پیاده روی اربعین حسینی اعزام شدند.
انتهای پیام