خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقرار دفتر تسهیل تردد اتباع خارجی در شلمچه؛ 40 هزار زائر از این پایانه عازم عتبات شده‌اند

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 20 مهر 1398 - 21:42
مدیر کل امور اتباع و مهاجرین وزارت خارجه با اشاره به راهی شدن 40 هزار زائر خارجی از طریق شلمچه، گفت: دفتر تسهیل تردد اتباع خارجی برای نخستین بار توسط اداره کل امور اتباع و مهاجرین وزارت خارجه در مرز شلمچه استقرار پیدا کرده است.
اتباع،خارجي،شلمچه،عاليات،عتبات،مرز،سفر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا گورویی امروز در حاشیه بازدید از پایانه مرزی شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دفتر تسهیل تردد اتباع خارجی برای نخستین بار توسط اداره کل امور اتباع و مهاجرین وزارت خارجه در مرز شلمچه استقرار پیدا کرده است.
وی با اشاره به این‌که دفتر مستقر در پایانه مرزی شلمچه مشکلات زائران خارجی را پیگیری می‌کند، بیان کرد: اتباع خارجی برای سفر به عتبات عالیات در صورتی که دارای دفترچه موقت صادر شده از ایران باشند، می‌توانند بدون ویزا سفر کرده و در صورت برخورداری از اقامت رأی سفر به کربلا، حتما باید پاسپورت همراه داشته باشند.
مدیر کل امور اتباع و مهاجرین وزارت خارجه از جمله کشورهای تر پردد اتباع خارجی به عتبات عالیات متعلق به آذربایجان، پاکستان و افغانستان برشمرد و گفت: دیگر زائران سایر کشورها نیز از طریق مرز شلمچه عازم عتبات عالیات می‌شوند.
وی با اشاره به ضرورت دریافت ویزای از سفارتخانه عراق یا کنسولگری‌های عراق توسط اتباع خارجی، اظهار داشت: باتوجه به جعلی بودن برخی از ویزاهای اتباع خارجی، مرزبانی کشور عراق از ورود آنها به خاک خود خودداری می‌کند.
گورویی گفت: از ابتدای آغاز ماه صفر تاکنون 40 هزار زائر کشورهای مختلف از طریق مرز بین‌المللی شلمچه عازم عتبات عالیات شده‌اند.
انتهای پیام/ز