خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال برگزار شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 20 مهر 1398 - 19:27
جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال با بررسی موضوعات مختلف امروز (شنبه) برگزار شد.
باشگاه،استقلال،جلسه،هيئت،مديره

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سایت باشگاه استقلال، جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال روز شنبه با حضور تمامی اعضا برگزار شد.
در این جلسه حاضران پیرامون موضوعات مختلف به بحث و تبادل نظر پرداختند؛ بررسی موضوع خصوصی‌سازی، تامین منابع مالی مورد نیاز باشگاه و همچنین گزارش سفر امیرحسین فتحی (مدیرعامل استقلال) به کشور ترکیه برای مذاکره با گزینه‌های مدنظر کادرفنی از جمله مهم‌ترین موضوعاتی بود که در دستور کار جلسه امروز قرار داشت.
بیشتر بخوانید: نحوه واگذاری استقلال و پرسپولیس اعلام شد
اسماعیل خلیل‌زاده رئیس هیئت مدیره استقلال با وجود بیماری همسر و مشکلات شخصی برای رسیدگی به مسائل جاری و به ویژه مالی باشگاه در این جلسه حضور داشت.
انتهای پیام/
آخرین اخبار از باشگاه استقلال