خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسیاری از کشورهای عربی مایل به بازگشت سوریه به اتحادیه عرب هستند

مهر | بین‌الملل | شنبه، 20 مهر 1398 - 17:35
وزیر خارجه عراق اعلام کرد: شمار زیادی از کشورهای عربی مایل به بازگشت سوریه به اتحادیه عرب هستند.
سوريه،عرب،عربي،اتحاديه،كشورهاي،بازگشت،قوت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، محمد علی الحکیم وزیر خارجه عراق اعلام کرد: شماری زیادی از کشورهای عربی مایل به بازگشت سوریه به اتحادیه عرب هستند.
وی افزود: بغداد به زودی درخواست رسمی برای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب خواهد داد.
شایان ذکر است که کارشناسان و ناظران تحولات سیاسی بر قوت گرفتن احتمال بازگشت سوریه به اتحادیه عرب تأکید دارند.
بر اساس این گزارش، «سعد بن عمر» مدیر مرکز مطالعات «القرن» در این باره معتقد است که حمله ترکیه به شمال سوریه مستلزم اتخاذ مواضع قاطعانه کشورهای عربی علیه آنکاراست؛ چراکه در صورت عدم اتخاذ چنین موضعی، کشورهای عربی خود نیز در آینده ممکن است تحت حملات مشابه قرار گیرند.
وی گفت: از همین روی، به نظر می رسد که احتمال بازگشت سوریه به اتحادیه عرب جهت حفظ یکپارچگی تمامیت ارضی کشورهای عربی، قوت گرفته است.
درهمین حال، «نضال سعید السبع» کارشناس و تحلیلگر سیاسی بر این باور است که کشورهای عربی تداوم عدم حضور سوریه در اتحادیه عرب را عامل ضعف مواضع این سازمان می دانند.