خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پدیده شرجی در خوزستان افزایش می‌یابد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 20 مهر 1398 - 16:07
مدیرکل هواشناسی استان خوزستان گفت: آسمان استان تا 24 ساعت آینده صاف تا کمی ابری و در جنوب و مرکز استان همراه با افزایش رطوبت و پدیده شرجی است.
استان،خوزستان،اهواز،احتمال،رعد

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، درباره آخرین وضعیت هواشناسی استان خوزستان اظهار داشت: آسمان استان تا 24 ساعت آینده صاف تا کمی ابری و در جنوب و مرکز استان همراه با افزایش رطوبت و پدیده شرجی است.
مدیرکل هواشناسی استان خوزستان ادامه داد: در برخی نقاط استان خوزستان در بعداز ظهر با احتمال رشد ابر احتمال بارش پراکنده و رعد و برق و تندباد لحظه‌ای پیش بینی می‌شود.
وی بیان کرد: انتظار می‌رود تا اواخر سه شنبه(23 مهرماه) همچنان شاهد وجود ناپایداری‌ها در خوزستان به شکل افزایش ابر و احتمال بارش پراکنده رعد و برق و تند باد لحظه‌ای در استان باشیم.
سبزه‌زاری با بیان اینکه در شبانه‌‌روز گذشته اهواز با 40.9 و ایذه با 18 درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق گزارش شده‌اند، ادامه داد: حداکثر دمای اهواز به 40.9 و حداقل نیز به 25.3 درجه سانتی‌گراد می‌رسد.
انتهای پیام/ش