خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد نهضت ساخت فضاهای ورزشی برای دانش آموزان در زنجان ضروری است

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 مهر 1398 - 15:30
زنجان-مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: ایجاد نهضت ساخت فضاهای ورزشی برای دانش آموزان در زنجان ضروری است.
استان،زنجان،پرورش،آموزش،اشاره،المپياد،استخر

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم رفیعی ظهر شنبه در ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان زنجان در محل آموزرش و پرورش زنجان گفت: نبود استخر اختصاصی برای استفاده دانش آموزان برای استان خوب نیست و در حال حاضر همه استان ها از وجود استخر اختصاصی برخوردار هستند.
وی به نیمه‌کاره بودن پروژه استخر دانش‌آموزی در استان زنجان اشاره کرد و یادآور شد: اعتبارات اختصاصی به این پروژه کافی نیست و باید اعتبارات مازاد برای این پروژه در نظر گرفته شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان به ایجاد نهضت و توسعه ساخت فضاهای ورزشی در زنجان تاکید کرد و گفت: پیشنهاد شده فضاهای آموزشی توسط اداره کل ورزش و جوانان تجهیز شود و در نوبت صبح در اختیار دانش‌آموزان و در نوبت عصر در اختیار روستاییان باشد.
رفیعی به المپیاد درون مدرسه‌ای اشاره کرد و افزود: به زودی در مدارس این المپیاد برگزار می شود و در برگزاری این المپیاد دستگاه های اجرایی کمک کنند.
وی به اهداف آموزش و پرورش در تربیت دانش‌آموزان در ساحت‌های ۶ گانه اشاره کرد و گفت: در این زمینه آموزش و پرورش نیازمند حمایت دستگاه‌ها ی اجرایی است.
وی به تحصیل دانش‌آموزان استثنایی در مدارس اشاره کرد و گفت: نباید مشکلات مادی و تامین سرویس ایاب و ذهاب مانع تحصیل این دانش آموزان شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان افزود: اداره نوسازی باید به تجهیز چشمه سرویس بهداشتی در ۸ مدرسه استان توجه کند.