خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف 126 دستگاه خودروی متخلف حمل دام و فرآورده دامی در خراسان شمالی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 20 مهر 1398 - 15:16
کارشناس مسئول قرنطینه اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی از توقیف ۱۲۶ دستگاه خودروی حامل دام زنده یا فرآورده‌های خام دامی به علت نداشتن مجوزهای بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی، در نیمه نخست امسال خبر داد.
دام،دامپزشكي،دامي،قطعه،حمل،استان،قرنطينه

کارشناس مسئول قرنطینه اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی از توقیف ۱۲۶ دستگاه خودروی حامل دام زنده یا فرآورده‌های خام دامی به علت نداشتن مجوزهای بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی، در نیمه نخست امسال خبر داد.
دکتر ابراهیم تقوایی مقدم در گفت و گو با ایسنا گفت: دامپزشکی استان برای صیانت از سرمایه های دامی، جلوگیری از انتقال بیماری ها و پیشگیری از مخاطرات بهداشتی، از خروج غیرمجاز دام و فرآورده های دامی، جلوگیری و با آن برخورد می کند.
وی ادامه داد: در این بازه زمانی، ۵۳ رأس دام سنگین، ۹۳۸ رأس دام سبک، ۲۵۳ کندوی زنبورعسل، ۴۰ هزار و ۲۰۰ قطعه جوجه یک روزه، ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه پولت تخمگذار، پنج هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده، ۹ سر اسب و هفت سر الاغ که بدون مجوز دامپزشکی در حال حمل به مقصدهای مختلف بودند، در محورهای ارتباطی استان شناسایی و توقیف شده است.
وی افزود: امسال قاچاق دام در استان شناسایی و گزارش نشده و تخلف های مزبور، حمل بدون مجوز و یا تخلیه در محلی غیر از مقصد ذکرشده در بارنامه بوده است.
وی گفت: کد رهگیری دامپزشکی که برای حمل دام صادر می شود، برای رانندگان متخلف غیرفعال شده است و این خاطیان، دیگر نمی توانند به جابجایی دام اقدام کنند.
انتهای پیام