سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امکانات لازم برای تعلیم و تربیت در استان زنجان افزایش یابد

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 مهر 1398 - 14:37
زنجان-استاندار زنجان با تأکید بر اینکه در حد توان به خواسته های فرهنگیان اهمیت می دهد، گفت: باید امکانات لازم برای تعلیم و تربیت دانش آموزان افزایش یابد.
پرورش،آموزش،زنجان،جلسات،جلسه،استان،حقيقي

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله حقیقی ظهر شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش در محل آموزش و پرورش زنجان، موضوع آموزش و پرورش را بسیار مهم اعلام کردو گفت: بنده افتخار می کنم که برای فرهنگیان هر کاری از دستم بر می آید، انجام خواهم داد و در حد توان به خواسته هایشان عمل می کنم.
وی با بیان اینکه نباید در انجام وظایف خود کوتاهی کنیم، اظهار کرد: برگزاری جلسات نباید تنها جنبه آماری داشته باشد بلکه نکات کارشناسی در این جلسات مطرح شود و برای رفع مسائل و مشکلات برنامه ریزی کارشناسی صورت بگیرد.
حقیقی با بیان اینکه باید جلسه مشترک آموزش و پرورش و مدیران مناطق آموزش و پرورش تشکیل شود، ابراز کرد: همچنین جلسه روسای آموزش و پرورش استان تشکیل شود تا مشکلات هر حوزه در سطوح مختلف بیان و برای حل آنها راهکار ارائه شود.
وی گفت: همه باید تلاش کنیم تا اتفاقات خوبی در آموزش و پرورش استان رخ دهد و برگزاری جلسات خروجی داشته باشد.
استاندار زنجان با بیان اینکه شهرداری معتقد است از ظرفیت مدارس به عنوان پارکینگ استفاده شود، گفت: این موضوع را اعتقاد ندارم و از نظر امنیتی قابل قبول نیست.
وی بر لزوم فراهم سازی امکانات آموزشی مناسب در مدارس استان زنجان تاکید کرد و افزود: باید امکانات لازم تعلیم و تربیت برای دانش آموزان به خوبی فراهم شود.