سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۲۵ درصدی کشفیات موادمخدر در زنجان

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 مهر 1398 - 14:16
زنجان-فرمانده انتظامی استان زنجان، از افزایش ۲۵ درصدی کشفیات موادمخدر در نیمه اول امسال در استان زنجان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
موادمخدر،استان،كيلوگرم،زنجان،انواع،كشفيات،كشف

به گزارش خبرنگار مهر، سردار رحیم جهانبخش ظهر شنبه در مراسم امحای ۱۳۰ کیلوگرم انواع موادمخدر غیردارویی و قرص‌های روان‌گردان کشف و ضبط شده در زنجان طی شش ماه اول امسال، از افزایش ۲۵ درصد کشفیات موادمخدر در استان زنجان خبر داد و گفت: در این مدت شاهد کشف نزدیک به یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم انواع موادمخدر در این منطقه بودیم.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه زنجان را باید جزو استان‌هایی دانست که از حیث آلودگی به موادمخدر سنتی و صنعتی در میان استان‌هایی است که در رتبه‌های پایین‌تری قرار دارد، افزود: یکی از رویکردهای اصلی نیروی انتظامی در زمینه موادمخدر، بحث پیشگیری است و همچنین در زمینه مقابله با قاچاق موادمخدر نیز این نیرو با جدیت وارد عمل می‌شود.
فرمانده انتظامی استان زنجان، با تاکید بر اینکه با تهیه و توزیع‌کنندگان موادمخدر در استان به شدت برخورد شده و این موضوع یکی از ماموریت‌های اصلی این نیرو در استان به‌شمار می‌رود، ادامه داد: آمار در خصوص کشفیات موادمخدر حاکی از آن است که در نیمه اول امسال نزدیک به یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم انواع موادمخدر در استان کشف شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
جهانبخش در ادامه با یادآوری اینکه در نیمه اول امسال علاوه بر کشفیات صورت گرفته، نسبت به پاکسازی نقاط آلوده استان به موادمخدر در قالب ۱۶۰۰ طرح اقدام شده است که در این راستا نیز ۲۰۰۰ نفر دستگیر شده‌اند، اظهار کرد: از ۱۳۰ کیلوگرم انواع موادمخدری که امروز شاهد امحای آن در انظار عمومی هستیم، ۴۸ کیلوگرم حشیش و نزدیک به ۲۵ کیلوگرم نیز هروئین بوده است.
وی با بیان اینکه در خصوص پاکسازی نقاط آلوده به موادمخدر استان نیز در نیمه اول امسال از رشد ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته برخوردار هستیم، خاطرنشان کرد: در نیمه اول امسال و با اجرای طرح‌های مختلف، ۱۰۰۰ معتاد در استان دستگیر شده‌اند.