خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید رئیس فدراسیون بدمینتون ایران بر برنامه‌ریزی و بررسی قوانین آسیا

تسنیم | ورزشی | شنبه، 20 مهر 1398 - 12:36
رئیس فدراسیون بدمینتون ایران در جلسه هیئت رئیسه آسیا درباره قوانین ساحلی و بازنگری در آیین‌نامه‌ها و داوری مواردی را مطرح کرد.
قوانين،جلسه،مقررات،آسيا،پوريا

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جلسه هیئت رئیسه بدمینتون آسیا در شهر کوالالامپور مالزی به ریاست آنتون رئیس بدمینتون آسیا و با حضور موسی دبیرکل آغاز شد.
در ابتدای جلسه مسئولان کمیته‌ها برنامه‌های خود را ارائه کردند و محمدرضا پوریا، رئیس کمیته قوانین و مقررات آسیا در مورد قوانین ساحلی و بازنگری در آیین‌نامه‌ها و خصوصا داوری مواردی را مطرح کرد.
وی همچنین در خصوص مقرراتی کردن درخواست ‌ای داوران و مربیان کشورها نکاتی ذکر کرد و گفت: با توجه به وسعت قاره آسیا نیازمند برنامه‌ریزی بیشتر بر روی قوانین و مقررات هستیم.
در همین راستا رئیس جلسه از پوریا درخواست کرد جلسه اختصاصی کمیته قوانین و مقررات در یک فرصت دیگر به ریاست ایران و پیرامون بازبینی قوانین و مقررات برگزار شود.
محمدرضا پوریا به همراه مهدی انوری در این جلسه شرکت کرده است.
انتهای پیام/