منشور گفتوگوی سیاسی از برنامههای جدی وزارت کشور است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی گفت: منشور گفتوگوی سیاسی یکی از برنامههای جدی دولت و وزارت کشور برای نهادینه کردن فرهنگ گفتوگو و تبادل آرا در جامعه و استفاده از نظرات گروههای مرجع و تشکلهای سیاسی و اجتماعی در تصمیمگیریهای مدیریتی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی گفت: منشور گفتوگوی سیاسی یکی از برنامههای جدی دولت و وزارت کشور برای نهادینه کردن فرهنگ گفتوگو و تبادل آرا در جامعه و استفاده از نظرات گروههای مرجع و تشکلهای سیاسی و اجتماعی در تصمیمگیریهای مدیریتی است.
به گزارش ایسنا، علیار راستگو در نشست فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان سراب، اظهار کرد: باید روحیه گفتوگو و شنیدن حرفها را در جامعه ترویج دهیم تا گروههای مختلف در فضای تعامل و تفاهم نسبت به حل مشکلات جامعه تلاش کنند.
وی با بیان اینکه امید آفرینی در جامعه یکی از کارهای ضروری است، افزود: در سالهای گذشته حرکتهای جهشی خوبی در کشور و استان انجام شده که اطلاعرسانی در خصوص این اقدامات برای ایجاد روحیه امید در جامعه وظیفه گروههای مرجع است.
معاون استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه یکی از سیاستهای راهبردی معاندان نظام جمهوری اسلامی، دلسرد کردن مردم است، گفت: دشمن با تزریق اطلاعات غلط به مردم و تشدید فشارهای اقتصادی به دنبال ایجاد نارضایتی در جامعه است.
وی با بیان اینکه مردم ما فوقالعاده آگاه هستند، افزود: این مردم برای انقلاب از تمام سرمایههای خود گذشتهاند و امروز هم با وجود مشکلات پشتیبان نظام و انقلاب هستند.
راستگو بیان کرد: ملت ایران 200 هزار شهید و 300 هزار جانباز برای دفاع از انقلاب اسلامی و به خاطر نسلهای آینده این کشور تقدیم کردهاند و این موضوع باید به قشر جوان انتقال داده شود.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاسی و ارتباطات بینالملل حرف اول را در منطقه میزند، اظهار کرد: هیچکس فکر نمیکرد که رئیس جمهور آمریکا برای ارتباط با رئیس جمهور کشورمان التماس کند، این موضوع ناشی از قدرت راهبردی ایران است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با تأکید بر احترام به رأی و خواست مردم، گفت: دموکراسی و مردمسالاری لازمه کار جمعی بوده و از این طریق است که چرخش قدرت به شکل قانونی تحقق مییابد.
وی، شوراها را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی ذکر کرد و افزود: بخش قابل توجهی از وظایف حاکمیتی به شوراها واگذار شده است و باید از این ظرفیت در راستای حل مسائل و مشکلات مناطق مختلف استفاده کرد.
وی با بیان اینکه امروز در شرایط سخت اقتصادی هستیم، بیان کرد: وابستگی اقتصاد کشور به نفت، مشکلاتی را در این مقطع به وجود آورده و دولت در تلاش است با کاهش این وابستگی و حمایت از بخش خصوصی، اقتصاد را در مقابل فشارهای بیرونی مصونسازی کند.
معاون استاندار آذربایجان شرقی در خصوص انتخابات مجلس یازدهم در اسفند ماه امسال، گفت: وظیفه ما به عنوان ستاد انتخابات استان، برقراری فضای امن و آرام برای برگزاری یک انتخابات سالم و قانونی است و هر کسی را که مردم انتخاب کند، مورد قبول همگان خواهد بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش، شهرستان سراب را یکی از شهرستانهای مستعد استان عنوان کرد و گفت: این شهرستان در مقایسه با مناطق دیگر مزیتهای زیادی در بحث سرمایهگذاری دارد که این مزیتها باید اجرایی و عملیاتی شود.
وی افزود: بزرگترین مزیت این شهرستان، نیروی انسانی آن است که پایه اصلی توسعه به شمار میرود و فرماندار و سایر مدیران شهرستان باید از این ظرفیت در راستای توسعه و پیشرفت منطقه استفاده کنند.
مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری آذربایجان شرقی نیز در این نشست توسعه سیاسی را از مهمترین ابعاد برنامههای توسعه برشمرد و بیان کرد: دولت در جهت توسعه سیاسی و تقویت تشکلهای مدنی اقدامات خوبی انجام داده که تشکیل خانه احزاب استان در سال گذشته از جمله این اقدامات است.
مرتضی محمدزاده با اشاره به تدوین منشور گفتوگوی سیاسی توسط وزارت کشور، گفت: سفرهای شهرستانی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری در راستای این منشور و با هدف بسط و توسعه فرهنگ گفتوگو بین دولت و مردم انجام میشود.
در این نشست 17 نفر از فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان سراب به بیان دیدگاههای خود در خصوص مسائل مختلف این شهرستان پرداختند.
انتهای پیام