خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت‌وگوی تلفنی روسای جمهور فرانسه و آمریکا در مورد ترکیه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 20 مهر 1398 - 05:47
«امانوئل مکرون» در تماسی تلفنی با همتای «دونالد ترامپ» خواهان پایان عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه شد.
سوريه،شمال،تركيه،نظامي،آمريكا،همتاي،عمليات،آغاز

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس جمهور فرانسه بامداد شنبه در گفتگوی تلفنی با همتای آمریکایی اش، نگرانی خود را در مورد اوضاع سوریه پس از حمله ترکیه به شمال این کشور ابراز کرد.
بر اساس اعلام کاخ الیزه مکرون در این تماس، بر لزوم توقف حمله نظامی ترکیه تاکید کرده است.
پیش از این نیز انگلیس مخالفت خود را با اقدام نظامی ترکیه در خاک سوریه اعلام کرده است.
در همین رابطه دومینیک راب اعلام کرد در گفت و‌گو با همتای ترکیه‌ای اش نگرانی و ناراحتی انگلیس را از تهاجم نظامی به شمال شرقی سوریه ابراز کرده است.
ترکیه روز چهارشنبه، عملیات موسوم به «چشمه صلح» را در شمال سوریه با هدف آنچه «ایمن کردن مرز‌های کشور بوسیله پاکسازی عناصر تروریستی، تضمین بازگشت امن پناهجویان و حفظ تمامیت ارضی سوریه» می‌خواند، آغاز کرد.
این عملیات یک روز پس از آن آغاز شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا طی یک تماس تلفنی با رجب طیب اردوغان، همتای ترکیه‌ای خود از تصمیم آمریکا برای خروج نظامیانش از شمال سوریه خبر داد.
اقدامی که چراغ سبز واشنگتن به آنکارا برای آغاز این عملیات بود.
شبه‌نظامیان کُرد که جزء ائتلاف به اصطلاح بین‌المللی آمریکا بودند، چنین اقدامی را «خنجر از پشت» توصیف و همکاری نظامی خود با آمریکا را متوقف کردند.
انتهای پیام/