خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بزرگترین سد لاستیکی کشور در لنگرود بهره‌برداری شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1397 - 13:55
لنگرود- بزرگترین سد لاستیکی کشور با حضور محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور در شهرستان لنگرود بهره‌برداری شد.
سد،آب،لاستيكي،پهلوان

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر پنحشنبه با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی «سد پهلوان بست» بزرگترین سد لاستیکی کشور در شهرستان لنگرود بهره‌برداری شد.
سد پهلوان بست با حجم ذخیره آب ۴۵۰ هزار متر مکعب، حجم تنظیم آب سالیانه یک و هفت دهم میلیون متر مکعب، طول لاستیک ۶۹ متر و ارتفاع سه متر که با اعتبار ۱۰۱ میلیارد ریال ساخته شده به عنوان بزرگ‌ترین سد لاستیکی کشور بوده که بر روی رودخانه شلمانرود با هدف توسعه و بهبود آبیاری حدود ۶۰۰ هکتار از اراضی شالیزارهای منطقه، تغذیه آب زیرزمینی، جلوگیری از کف کنی و بهسازی سواحل رودخانه احداث شده است.