سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هلند صادرات سلاح به ترکیه را به حالت تعلیق درآورد

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 19 مهر 1398 - 19:31
دولت هلند از تعلیق صادرات سلاح به ترکیه در اعتراض به حمله نظامی این کشور به شمال شرقی سوریه خبر داد.
تركيه،عمليات،كشورهاي،نظامي،طيب،اردوغان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه خبری اسکای‌نیوز، دولت هلند تنها 48 ساعت پس از آغاز عملیات نظامی ترکیه در شمال شرقی سوریه اعلام کرد که صادرات سلاح به ترکیه را به حالت تعلیق در خواهد آورد.
پیش از این دولت‌های فنلاند و نروژ نیز از متوقف کردن صادرات سلاح به ترکیه تا اطلاع ثانوی خبر داده بودند.
عملیات نظامی ارتش ترکیه در شمال شرق سوریه با نام عملیات «چشمه صلح» که از بعد از ظهر روز چهارشنبه به وقت محلی با اعلام رسمی «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه آغاز شده، مخالفت‌های زیادی را در بین کشورهای منطقه و دیگر کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی به دنبال داشته است.
رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه روز پنج‌شنبه به کشورهای اروپایی هشدار داد که در صورت ادامه پیدا کردن انتقادات آنها از این عملیات نظامی، خیل عظیمی از پناهندگان سوری ساکن ترکیه -که تعداد آنها 3.6 میلیون نفر برآورد می‌شود- را راهی اروپا خواهد کرد.
انتهای پیام/.