خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته و مجروح شدن ۳ نفر بر اثر انفجار مین در بستان

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | جمعه، 19 مهر 1398 - 15:10
بستان- معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان از کشته و مجروح شدن سه نفر بر اثر انفجار مین در جاده جنگل امقر شهرستان بستان خبر داد.
نفر،اربعين،مين،زائران

علی حسین حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بر اثر انفجار مین حدود ساعت ۱۳ ظهر، در جاده جنگل امقر در شمال شهرستان بستان، یک نفر کشته و دو نفر مجروح شدند.
وی افزود: سه نفر از افراد بومی منطقه به دلیل وزش باد و جابجایی رمل ها، روی مین خنثی نشده به جا مانده از هشت سال جنگ تحمیلی رفتند که یک نفر کشته و دو نفر مجروح شدند.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با تأکید بر اینکه این حادثه در مسیر تردد زائران اربعین حسینی رخ نداده است، افزود: امنیت در مسیر تردد زائران اربعین حسینی در مسیرهای منتهی به مرزهای خوزستان برقرار است.