خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی: استان قم با کمبود 9 هزار تخت اقامتی روبه‌رو است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1397 - 13:12
معاون رئیس‌جمهور نسبت به توسعه صنعت بوم‌گردی در قم تأکید کرد و گفت: استان قم با کمبود 9 هزار تخت اقامتی روبه‌رو است.
گردشگري،قم،استان،صنعت،ميراث،اقتصاد،فرهنگي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، علی‌اصغر مونسان ظهر امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: قم ظرفیت ویژه‌ای برای توسعه مباحث گردشگری دارد.
وی با اشاره به آمادگی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور برای توسعه این صنعت در سطح استان‌های کشور، افزود: در تمام استان‌هایی که استاندار آن نگاه ویژه به بخش گردشگری داشته شاهد جهشی قابل‌توجه در آن استان خاص بوده‌ایم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با بیان مزیت‌های بخش گردشگری گفت: سرعت ایجاد اشتغال و حجم سرمایه‌گذاری کمتر این بخش نسبت به بخش‌های دیگر از مزیت‌های مهم بخش گردشگری است، شرایط موجود در کشور شکل گرفتن اقتصاد جدیدی اجتناب‌ناپذیر کرده که این اقتصاد جدید چیزی جز صنعت گردشگری نمی‌تواند باشد.
معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد: حجم مراجعه سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری هرروز بیشتر می‌شود.
برای 2 هزار پروژه بخش گردشگری جدید بیش از 120 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته‌ شده است.
مونسان ادامه داد: استان قم به دلیل وجود مراکز دینی دارای ظرفیت‌های بسیار ویژه‌ای است، امروز دیگر چیزی به نام گردشگری زیارتی وجود نداشته و صنعت گردشگری به‌صورت ترکیبی صورت می‌گیرد، گردشگری تفریحی و گردشگری درمانی از محورهای مهم صنعت گردشگری در کنار گردشگری مذهبی است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ابراز کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده توسعه بخش گردشگری قم به‌صورت ویژه دنبال می‌شود، بوم گردی از دیگر اولویت‌های مهم استان در سال‌های بعدی خواهد بود.
وی با اشاره به ضریب اشغال تخت‌های استان قم گفت: باوجود سرانه‌های مناسب استان همچنان نیاز به افزایش 9 هزار تخت جدید در استان قم احساس می‌شود.
تلاش می‌شود نرخ تسهیلات بخش گردشگری از 18 درصد به 14 درصد کاهش پیدا کند.
انتهای پیام/ ز