خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیرخارجه انگلیس با وزیر خارجه ترکیه درباره سوریه گفتگو کرد

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 18 مهر 1398 - 17:23
وزرای خارجه انگلیس و ترکیه در ارتباط با تحولات در شمال سوریه تلفنی گفتگو کردند.
سوريه،شمال،تركيه،حمله،اعلام

به گزارش خبرگزاری مهر، «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس در حساب کاربری خود در توئیتر اعلام کرد که تلفنی با «مولود چاووش اغلو» همتای ترکیه‌ای خود درباره سوریه گفتگو کرد.
وزیرخارجه انگلیس هدف از این گفتگو با وزیرخارجه ترکیه را اعلام ناخشنودی و نگرانی از حمله نظامی به شمال شرقی سوریه عنوان کرده و افزوده است از ترکیه خواستار خویشتنداری شده است.
راب همچنین افزوده است که این تجاوز به شمال سوریه ممکن است به افزایش مصائب انسانی منجر شود و مقابله با داعش را تحت الشعاع قرار دهد.
شب گذشته ترکیه حمله زمینی خود به شمال سوریه را آغاز کرد و اردوغان نیز این حملات را در حساب کاربری خود تائید کرد.
حمله ترکیه به شمال سوریه پس از آن انجام شد که چند روز پیش از آن کاخ سفید با اعلام خروج نیروهای خود از شمال سوریه اعلام کرد که در حمله ترکیه به شمال سوریه دخالت نخواهد کرد.