حذف بومی گزینی استخدامیها بیعدالتی برای هرمزگان است
عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس گفت: حذف بومی گزینی برای استخدامیها را نوعی بیعدالتی برای هرمزگان است.
عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس گفت: حذف بومی گزینی برای استخدامیها را نوعی بیعدالتی برای هرمزگان است.
به گزارش ایسنا، احمد مرادی در پنجمین جلسه شورای اداری استان هرمزگان که با حضور رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد، اظهار کرد: اشتغال در هرمزگان دغدغه مشترک تمام مسئولین است و درخواست توجه ویژه به این مطالبه جدی هرمزگان از سوی سازمان اداری و استخدامی را دارم.
وی حذف بومیگزینی برای استخدامیها را نوعی بیعدالتی برای هرمزگان دانست و تصریح کرد: برخی از استانها که از تمام ظرفیتهای خود استفاده کردهاند، سرریز نیروهای خود را به هرمزگان که جاذبه اشتغال ویژهای دارد روانه کردهاند.
عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس عنوان کرد: اگر ظرفیت و پتانسیلی در هرمزگان وجود دارد؛ در ابتدا باید برای مردم هرمزگان باشد.
مرادی با اشاره به اینکه اولویت استفاده از ظرفیت هرمزگان باید برای مردم هرمزگان باشد، خاطرنشان کرد: استخدام بومیان در صنایع بزرگ و دستگاههای اجرایی درخواست اصلی نمایندگان مردم هرمزگان است.
وی خاطرنشان کرد: حدود ۱۵۰ نفر از جوانان ابوموسی که در شرایط خوبی در این جزیره زندگی کردهاند، بیکار هستند که دستور رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور جهت استخدام این افراد بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
انتهای پیام