۱۳۰ هزار نفر از مرز مهران تردد کردند
استاندار ایلام با اشاره به استقبال کمنظیر زائران از مرز مهران گفت: از بامداد تا ۱۰ صبح امروز ۱۳۰ هزار نفر از مرز مهران تردد کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو اربعین، قاسم سلیمانی دشتکی ضمن بیان اینکه آمار تردد زائران هرلحظه در حال افزایش است، اظهار داشت: از بامداد تا ۱۰ صبح امروز ۱۳۰ هزار نفر از مرز مهران عبور کردند که ۱۱۰ هزار نفر خروجی و ۲۰ هزار نفر ورودی است.
وی بابیان اینکه تردد زائران روز گذشته ۱۸۱ هزار نفر خروجی و ۳۰ هزار نفر ورودی بود، خاطرنشان کرد: ۲۲۰ هزار نفر تردد در یک روز گذشته از این مرز تردد کردند که این آمار در مراسم اربعین سالهای گذشته بیسابقه بود.
استاندار ایلام با اشاره به مشکل کمبود آب آشامیدنی در روزهای گذشته یادآور شد: حجم ترافیک در محورهای مواصلاتی استان بسیار سنگین است و زائران باید بااحتیاط بیشتری رانندگی کنند.
سلیمانی دشتکی با تأکید بر اینکه رانندگانی که از مسیرهای طولانیتری در حال تردد هستند در موکبهای اسکانی که در طول مسیر ساماندهی شدند استراحت کنند، تصریح کرد: جلوگیری از وقوع تصادفات ازجمله رویکردهای مهم ستاد اربعین است.