خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقال زوار اربعین با ۱۵۰ دستگاه اتوبوس و افزایش گیت‌ها به ۶۰ مورد

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 18 مهر 1398 - 15:51
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از انتقال زواری که مرز خسروی را برای سفر به کربلا انتخاب کرده‌اند توسط ۱۵۰ دستگاه اتوبوس خبر داد.
خسروي،مرز،زوار،انتقال،جاويدان،زائران،سردار،تردد،بغداد،دستگاه ...

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از انتقال زواری که مرز خسروی را برای سفر به کربلا انتخاب کرده‌اند توسط ۱۵۰ دستگاه اتوبوس خبر داد.
به گزارش ایسنا، سردار "علی اکبر جاویدان" در حاشیه بازدید از پایانه مرزی خسروی با اشاره به بکارگیری ۱۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابجایی زوار اظهار داشت: 50 دستگاه از این اتوبوس‌ها کار انتقال زوار از پارکینگ‌ها تا سه راهی نصرآباد و از آنجا تا پایانه مرزی خسروی را انجام می دهند و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس دیگر نیز برای انتقال زوار در منظریه عراق به سمت بغداد و سپس کربلا مستقر هستند.
وی تاکید کرد: هیچ خودرویی از سه راهی نصرآباد به سمت پایانه مرزی خسروی اجازه تردد نخواهد داشت.
سردار جاویدان یادآور شد: زائران بعد از خروج از مرز خسروی با هماهنگی های صورت گرفته به منطقه جدید الشط(حسینیه) در نزدیکی بغداد منتقل و از آنجا به کربلای معلا اعزام خواهند شد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: تمهیدات لازم برای انتقال روان زوار به سمت بغداد اندیشیده شده و از بغداد تا کربلا نیز با اعلام آمادگی طرف عراقی هر ساعت می‌توانند شش‌هزار نفر را از انتقال دهند.
وی در ادامه با اشاره به افزایش قابل توجه تردد از مرز خسروی گفت: روز دوشنبه و پس از بازگشایی دوباره مرز به دنبال وقفه‌ای کوتاه حدود سه هزار نفر، روز سه‌شنبه حدود هشت هزار نفر و روز گذشته (چهارشنبه) نیز بالغ بر 15 هزار زائر از مرز عبور کردند.
سردار جاویدان ادامه داد: پیش بینی می شود ظرف امروز و فردا جمعیتی که از مرز خسروی برای حضور در مراسم معنوی اربعین عبور کنند به بیش از 20 تا 25 هزار نفر برسد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه بر فراهم بودن امکانات و زیرساخت های لازم برای تردد زائران از مرز خسروی تاکید کرد و گفت: به منظور تسهیل در تردد زوار، تعداد گیت‌های فعال از 40 به 60 مورد رسید.
وی همچنین از نصب پنج هزار تابلوی ایمنی در سطح راه های استان با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خبر داد و گفت: نیروهای گشتی پلیس نیز به صورت 24 ساعته در سطح جاده ها حضور دارند و در صورت نیاز به کمک زائران خواهند شتافت.
سردار جاویدان در پایان از زائران نیز خواست تا ضمن همکاری با پلیس و عمل به توصیه های آنان، از پارک خودرو در حاشیه شهر قصرشیرین و معابر عمومی خودداری و از پارکینگ های موجود استفاده کنند.
انتهای پیام