ساقط کردن پهپاد آمریکایی نشانه قدرت نمایی ملی بود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دیگران در مورد کنشگری ایران اطلاعات زیادی نمیدانستند تا وقتی که ایران پهپاد آمریکایی را ساقط کرد، در اینجا قدرت نمایی ملی بود که ثابت کرد ایران نیز از بقیه کشورها چیزی کم ندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمد مهدی طهرانچی در جلسه دیدار اعضای تیم ربوکاپ دانشگاه آزاد قزوین با تولیت آستان قدس رضوی که پیش از ظهر امروز در تالار ولایت برگزار شد، اظهار کرد: کسب جایگاههای رفیع علمی از دید رهبر معظم انقلاب اهمیت خاصی دارد و مردم باید بدانند که جوانان آنها چگونه در علم و فناوری پیشگام هستند و این تعامل به واسطه رهبری امامین انقلاب ایجاد شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: دانشگاههای ما در گذشته ترجمه علم بود اما معمار انقلاب اسلامی بنیانی در کشور بنا کردند که بنیان استقلال و عزت مردم شد، این بنیان نیز به شایستگی و نیکی ادامه پیدا کرده است.
وی با اشاره به اتفاقات قرن ۲۰ گفت: آن دوران ابتدا جنگ سرد شکل گرفت و بعد از آن پدیده دانش فضایی ایجاد شد که این دو پدیده بزرگترین پدیدههای قرن بیستم بود، هرچند در این زمان بلوک شرق از هم پاشید ولی این دو پدیده نیز باقی ماندند.
طهرانچی خاطر نشان کرد: دیگران در مورد کنشگری ایران اطلاعات زیادی نمیدانستند تا وقتی که ایران پهپاد آمریکایی را ساقط کرد، در اینجا قدرت نمایی ملی بود که ثابت کرد ایران نیز از بقیه کشورها چیزی کم ندارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: از سال ۲۰۰۰ غرب مسألهای تحت عنوان همگرایی نانو و فناوری مطرح کرد، این فقط دانش نیست در کنار آن عرصه فناوری نیز وجود دارد، ما آموزش و پژوهش و فناوری را رقم میزنیم.
وی با اشاره به اینکه رباتیک به عنوان صحنه آموزش فناوری ظهور یافته است، اظهار کرد: این را میبینیم که تیمهای ما در این موضوع در شرایط سخت تحریم با تیمهای دیگر میجنگند و آنها را شکست میدهند.
طهرانچی ادامه داد: این افتخار مربوط به نسل جوان کشور است و این عزیزان ارادت شان به مردم را با کسب مقامهای بینالمللی رقم میزنند و ارادتشان به امام رضا (ع) را با اهدای مقامهای خود به موزه آستان قدس رضوی نشان میدهند.
دنیای نرم افزار موجب اقتصاد عظیم در کشورها شده است
در ادامه این نشست رئیس دانشگاه واحد آزاد قزوین اظهار کرد: دنیای نرم افزار در همه صحنهها حضور جدی دارد و به کارگیری این امر در همه صحنهها وارد شده و علاوه بر اینکه موجب بهره وری میشود موجب اقتصاد عظیم در کشورها شده است.
مرتضی موسی خانی افزود: بعد از اینکه در سال ۲۰۰۲ در مسابقات بینالمللی شرکت کردیم، تصمیم گرفتیم که مسابقات جهانی در داخل کشور راه اندازی کنیم، در سال ۲۰۰۶ موفق شدیم که این فاصله را به صفر برسانیم و از دیگر کشورها پیشی بگیریم.
وی خاطر نشان کرد: رباتهایی ساخته شده که در بخشهای مختلف به کار گرفته شده است و هر روز دامنه این کار بیشتر میشود که این امر بدون تلاش و ایمان به خداوند سبحان حاصل نشده است.
رئیس دانشگاه آزاد واحد قزوین عنوان کرد: ما بعد از اینکه در سال ۲۰۰۶ مقامهای خود را به موزه امام رضا(ع) اهدا کردیم، از آن سال به بعد هر سال بیشتر از ۵ مدال کسب کرده ایم که در سال جاری نیز مقام اول بین المللی را کسب کردیم.
گفتنی است؛ تیم ربوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات بینالمللی ۲۰۱۹ که در سیدنی استرالیا برگزار شد، در دو لیگ مقام اول و در یک لیگ دیگر مقام سوم را کسب کردند، در این مسابقات حدود۴۰۰ تیم حضور داشتند که تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در بخش ربات انسان نما و ربات امداد و نجات مقام اول و در بخش رباتهای فوتبالیست کوچک مقام سوم را کسب کردند.
انتهای پیام/ 70061/