خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ازدحام زائران در مرزها به دلیل کمبود وسایل نقلیه در عراق است

فارس | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 18 مهر 1398 - 11:58
دبیر ستاد مرکزی اربعین گفت: ازدحام زائران در مرزها به دلیل کمبود وسایل نقلیه در عراق است؛ وگرنه مرزهای چهارگانه کشورمان برای خروج زائران، مشکلی ندارند.
زائران،عراق،مرزها،امكانات،عزيمت

به گزارش خبرگزاری فارس، احمد محمدی‌فر با بیان اینکه شمار زائران ایرانی در مرزها، بعضی روزها به پنج برابر سال گذشته می‌رسد، خاطرنشان کرد: مشکلی در مرزهای ایران وجود ندارد، اما کمبود وسایل نقلیه برای عزیمت زائران از مرزها به شهرهای نجف و کربلا در سمت عراق مشهود است و تلاش می‌کنیم این مشکل را برطرف کنیم.
دبیر ستاد مرکزی اربعین ضمن تقاضا از مردم برای تأخیر در سفر به عتبات عالیات اظهار داشت: زائران در صورت امکان سفر خود را به تدخیر بیندازند تا ما با اعزام اتوبوس و برخی امکانات نظیر آب آشامیدنی، مشکلات سمت عراق را نیز حل کنیم.
گفته می‌شود خبرهای منتشرشده در برخی رسانه‌ها ناشی از انسداد برخی از مرزهای کشورمان به سمت عراق، نادرست است و زائران برای بهره‌مندی از امکانات بیشتر در خاک کشورمان از عزیمت به آن سوی مرزها خودداری می‌کنند؛ چرا که با وجود حجم زیاد زائران، امکانات نقلیه و بهداشتی در گذرگاه‌ها و مبادی کشور عراق، پاسخگو نیست.
انتهای پیام/