سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغو یک بازی در هفته نخست لیگ برتر فوتبال/جعفری: بیشترین ضرر لغو بازی برای تیم ماست

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 18 مهر 1398 - 11:40
با توجه به لغو دیدار تیم‌های فوتبال بانوان شهرداری بم و ملوان، سرمربی شهرداری بم تاکید کرد این موضوع ضرر زیادی به تیمش می‌زند.
بم،شهرداري،بازي،ملوان،ليگ

با توجه به لغو دیدار تیم‌های فوتبال بانوان شهرداری بم و ملوان، سرمربی شهرداری بم تاکید کرد این موضوع ضرر زیادی به تیمش می‌زند.
به گزارش خبرگزاری فارس، لیگ برتر فوتبال بانوان روز جمعه در حالی آغاز می‌شود که تیم ملوان بندرانزلی از دیدار با شهرداری بم در هفته نخست انصراف داد، این موضوع گلایه مرضیه جعفری سرمربی تیم فوتبال بانوان شهرداری بم را به دنبال داشت.
وی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره لغو بازی تیمش مقابل ملوان گفت: ما از این موضوع ناراحتیم.
چرا نباید تیمی مقابل ما بازی کند؟
این اتفاق به ضرر ماست.
هفته اول که اینطوری شروع شده تا آخر لیگ چه خواهد شد؟
جعفری ادامه داد: البته منظور من به ملوان نیست اما معمولا تیم‌هایی مقابل ما بازی نمی‌کنند که از پیش باخته هستند.
این موضوع ما را از شرایط بازی دور می‌کند.
من ناراحتی خودم را به فدراسیون هم گفتم اما آنها گفتند هر تیمی حق دارد یک بازی را انجام ندهد.
سرمربی شهرداری بم درباره شرایط تیمش در لیگ امسال، خاطرنشان کرد: ما 2 بازیکن را از دست داده‌ایم اما امیدوارم از عنوان قهرمانی‌مان دفاع کنیم.
با توجه به پخش شدن بازیکنان فکر می‌کنم لیگ امسال سخت‌تر باشد.
انتهای پیام/ش