سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طبخ ۳۰ هزار وعده غذایی در موکب‌های استان یزد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 مهر 1398 - 10:24
استاندار یزد با اشاره به راه‌اندازی ۴۱ موکب اربعین از این استان در کشور عراق گفت: ۳۰ هزار وعده غذایی در این موکب‌ها طبخ و توزیع می‌شود.
استان،اربعين،بابيان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو اربعین، محمدعلی طالبی بابیان اینکه تعداد ثبت‌نامی‌ها در سامانه سماح از استان یزد با افزایش ۸۰ درصدی مواجه است، اظهار داشت: ۵۸ هزار و ۳۰۰ نفر از استان برای شرکت در مراسم پیاده‌روی اربعین امسال در این سامانه ثبت‌نام کردند.
وی بابیان اینکه ۴۱ موکب از ستاد اربعین استان یزد در بخش‌های مختلف اسکان، تغذیه و بهداشت و درمان در کشور عراق ساماندهی شده است، افزود: ۳۰ هزار وعده غذایی در موکب‌های این استان طبخ می‌شود.