سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌79 هزار زائر اربعین ‌از استان بوشهر عازم کربلا شدند‌

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 18 مهر 1398 - 08:48
استاندار بوشهر از اعزام 79 هزار زائر از استان بوشهرر برای شرکت در پیاده‌روی اربعین حسینی در کربلا خبر داد و گفت: این تعداد زائر نسبت به اربعین سال قبل بیش از 2 برابر شده است.
اربعين،حسيني،بوشهر،استان،شركت،كربلا،دشمنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالکریم گراوند ‌در نشست با مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر با تسلیت اربعین حسینی و با قدردانی از فراهم شدن زمینه شرکت مردم ولایی استان در پیاده‌روی اربعین حسینی اظهار داشت: این حرکت عظیم معنوی که در دل دشمنان هراس انداخته است امسال با شور و حماسه‌ای بی‌بدیل برگزار می‌شود.
وی با اشاره به فتنه دشمنان که در عراق ایجاد کرده بودند افزود: دشمنان در تلاش بودند که در اربعین حسینی امسال خدشه و فتنه‌ای ایجاد کنند که به لطف خدا و با تدبیر دولت عراق با این فتنه مقابله شد.
استاندار بوشهر با اشاره به اینکه سال قبل از استان بوشهر 35 هزار نفر در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی شرکت کردند خاطر نشان کرد: امسال در آستانه اربعین حسینی تاکنون 79 هزار نفر از استان بوشهر برای شرکت در پیاده‌روی عظیم اربعین حسینی عازم کربلا شده‌اند که ثبت نام زائران تا برگزاری مراسم اربعین در کربلا ادامه دارد.
گراوند از افزایش اعزام 2 برابری زائران بوشهری برای شرکت در پیاده‌روی اربعین حسینی به کربلا خبر داد و بیان کرد: مردم ولایت‌مدار و دین‌دار و عاشق اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در همه عرصه‌ها عشق و علاقه خود را به خاندان ائمه اطهار(ع) نشان داده‌اند که استقبال این چنینی مردم استان از این مراسم موید این ادعا‌ست.
انتهای پیام/ش