بازارچه محله ای «شیرآباد» زاهدان با حضور وزیر راه افتتاح شد
زاهدان - بازارچه محله ای «شیر آباد» زاهدان در هفتمین روز از ایام الله دهه فجر با حضور وزیر راه و شهرسازی و تعدادی از مسئولان محلی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بازارچه محله ای «شیر آباد» زاهدان پیش از ظهر امروز و همزمان با هفتمین روز از ایام الله دهه فجر با حضور محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی و تعدادی از مسئولان محلی افتتاح شد.
بنابر این گزارش، این بازارچه در ۲ فاز دارای ۱۲ غرفه با زیربنای ۱۸۷ متر مربع و اعتبار ۳۲۰۰ میلیون ریال ساخته شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی صبح امروز از طریق فرودگاه بین المللی زاهدان وارد سیستان و بلوچستان شد و مورد استقبال استاندار سیستان و بلوچستان، معاونان استاندار، مدیران کل راه و شهرسازی شمال و جنوب استان و شماری از مسئولان قرار گرفت.
گفتنی است، افتتاح بازارچه محله شیر آباد شهر زاهدان، شروع عملیات قطعه چهارم راه آهن زابل - زاهدان، افتتاح فاز یک خط لوله آب چاه نیمه به رامشار، افتتاح ۱۳کیلومتر جاده ترانزیت محمد آباد - میلک و پل بزرگ سیستان، شروع عملیات باند دوم بزرگراه زاهدان، خاش به طول ۱۹ کیلومتر از جمله برنامه های سفر یکروزه وزیر راه و شهرسازی به سیستان و بلوچستان است.