هلند سفیر ترکیه را احضار کرد
دولت هلند در اعتراض به عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه، سفیر آنکارا در آمستردام را احضار کرده است.

دولت هلند در اعتراض به عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه، سفیر آنکارا در آمستردام را احضار کرده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، با شدت گرفتن موضع منفی کشورهای اروپایی علیه عملیات ترکیه در شمال سوریه، دولت هلند در محکومیت این اقدام نظامی سفیر آنکارا را احضار کرد.
«رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه عصر چهارشنبه از آغاز عملیات نظامی این کشور در شمال سوریه علیه مواضع «تروریستهای پ.ک.ک/ی.پ.گ (حزب کارگران کردستان و یگانهای مدافع خلق) و داعش» خبر داد
آغاز عملیات ترکیه در شمال سوریه با واکنش تند و منفی کشورها و مقامهای مختلف اروپایی مواجه شد و قرار است فردا پنجشنبه به درخواست فرانسه و انگلیس، نشست شورای امنیت درباره این عملیات برگزار شود.
بنا بر گزارش شبکه «الجزیره»، دولت هلند هم همنوا با موضع تند اروپاییها، عملیات ترکیه در شمال سوریه را محکوم کرد و سفیر آنکارا در آمستردام را به وزارت خارجه احضار کرده است.
عملیات ترکیه در سوریه، کمتر از سه روز بعد از تماس تلفنی اردوغان با دونالد ترامپ و فرمان او برای خروج نظامیان آمریکایی از شمال سوریه آغاز شده است؛ موضوعی که تحلیلگران آن را چراغ سبز واشنگتن به انکارا برای عملیات در این منطقه خواندهاند.
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/ق