خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارگر زندانی در یک قدمی آزادی قرار گرفت

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 17 مهر 1398 - 14:58
کارگری که مدت ها به دلیل حادثه کار زندانی بود، با همت و کمک مردم و خیرین در یک قدمی آزادی از زندان قرار گرفت.
دليل،زنداني،ايمني،پرداخت،گزارش،لاستيك،ناتواني،مغازه،كارگر،محكوم

به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته خبرگزاری مهر در قالب گزارشی تحت عنوان «پنچرگیری به بهای جان سه انسان؛ حبس چندین ساله یک کارگر» اقدام به بازخوانی یکی از پرونده‌های زندانیان جرایم غیرعمد پرداخت.
در این گزارش موضوع زندانی شدن یکی از کارگران به دلیل حادثه رخ داده در تراشکاری ذکر شده بود در خلاصه پرونده آمده بود که براثر پنچر گیری لاستیک یک کامیون، سه نفر حاضر در محل به دلیل شدت جراحت و صدمات وارده در اثر اصابت لاستیک و رینگ در جا فوت می‌کنند و به همین دلیل صاحب مغازه که بدون لحاظ مسائل کامل ایمنی این کار را انجام داده بود و قصور کارگر متبوع او، به میزان ۲۰ درصد در پرداخت دیات فوتی تعیین شده مقصر اعلام شده بود.
حسب عدم رعایت ماده ۶۲ آیین‌نامه عمومی ایمنی در کارگاه‌های وسایط نقلیه که تاکید دارد بی‌توجهی، سهل‌انگاری و عدم رعایت دستورالعمل‌های مربوط و بی‌توجهی به الزامات ایمنی و حفاظتی صاحب‌کار که خودش در آن ساعت شب در محل کارش هم نبوده است با لحاظ درصد تقصیر به پرداخت مبلغی معادل یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال محکوم شده بود .
فرد یاد شده به دلیل ناتوانی در تامین این مبلغ مدت ها زندانی بود.
اگرچه به همت کمیته صلح و سازش ستاد دیه میزان محکوم در شرایط فعلی آن عدد پرداختی به ۹۷ میلیون تومان کاهش یافته است اما فرد نامبرده که مغازه هم به صورت استیجاری در اختیارش بوده به علت ناتوانی در تهیه همین مبلغ همچنان در بند به سرمی‌برد و روزهای گرم کنار خانواده بودن را به یاد می آورد.
پس از انتشار این گزارش مردم و خیرین دست به دست هم داده و بخش قابل توجهی از بدهی تامین و مقدمات آزادی این زندانی فراهم شده است و وی به زودی به آغوش گرم خانواده باز می گردد.