خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معارضان سودانی: توطئه‌هایی برای ناکام گذاشتن انقلاب در جریان است

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 17 مهر 1398 - 13:48
ائتلاف معارض سودانی از وجود توطئه‌های خارجی و داخلی برای ناکام گذاشتن انقلاب این کشور و ایجاد بی‌ثباتی خبر داد.
انقلاب،ناكام،صالح،سودان،گذاشتن،ائتلاف،عناصر،رژيم،تشكيل،آغاز،دوره

ائتلاف معارض سودانی از وجود توطئه‌های خارجی و داخلی برای ناکام گذاشتن انقلاب این کشور و ایجاد بی‌ثباتی خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «وجدی صالح» سخنگوی ائتلاف «قوی الحریة و التغییر»(احزاب آزادی و تغییر) روز سه‌شنبه(دیروز) گفت که توطئه‌هایی در داخل و خارج برای ناکام گذاشتن انقلاب و ایجاد بی‌ثباتی در کشور در جریان است.
صالح افزود که «عناصر رژیم سابق (عمر البشیر) شبانه‌روز برای ناکام گذاشتن انقلاب و ایجاد مشکلاتی برای برهم زدن امنیت و ثبات کشور تلاش می‌کنند.»
طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، سخنگوی ائتلاف معارضان گفت که موفقیت انقلاب سودان به نفع برخی قدرت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای نیست چرا که آن‌ها خواهان دموکراسی نیستند.
به گفته او، عناصر رژیم سابق همچنان در مناصب خود در مراکز و ایالت‌های مختلف هستند و کمیته‌ای حقوقی برای دریافت شکایت‌های مربوط به فساد عناصر رژیم سابق به خصوص درباره مسائل مربوط به ثروت‌اندوزی حرام، تشکیل شده است.
صالح نخستین مأموریت دولت در دوره انتقالی را توقف جنگ، تحقق صلح فراگیر و تحقق دموکراسی برشمرد و گفت که مذاکرات صلح در روز ۱۴ اکتبر (۲۲ مهر) در جوبا پایتخت سودان جنوبی آغاز خواهد شد.
صالح همچنین گفت که احزاب آزادی و تغییر نسبت به دولت بی‌طرف نیست و برای موفقیت آن تلاش خواهد کرد و بزودی اقدامات مربوط به تشکیل مجلس قانونگذاری(پارلمان) آغاز خواهد شد.
وی بر پایبندی ائتلاف معارضان به تشکیل کمیته مستقل جهت تحقیق درباره حوادث خونین مربوط به پراکنده کردن تحصن معترضان در ژوئن گذشته تأکید کرد.
او درباره فراخوان برگزاری تظاهرات روز ۲۱ اکتبر و تحصن مقابل مقر فرماندهی ارتش نیز گفت: «این فراخوان ارتباطی به ما ندارد بلکه تلاشی برای ناکام گذاشتن انقلاب و کشاندن ما به درگیری با ارتش است.»
سودان ۲۱ آگوست گذشته دوره انتقالی را آغاز کرد که مدت این دوره ۳۹ ماه است و طی آن انتخابات برگزار خواهد شد.
هم اکنون شورای حاکمیتی به ریاست «عبدالفتاح البرهان» و عضویت ۱۱ نفر اعم از نظامی و غیرنظامی، قدرت در سودان را در دست دارد.
انتهای پیام/م